Ek Tha Tiger hetzelfde als Agent Vinod?

Een aantal dagen geleden verscheen de eerste trailer van Salman Khan’s nieuwe film getiteld Ek Tha Tiger. De reacties op de trailer zijn fantastisch en dit is zeker een film waar heel veel mensen naar uitkijken.

Na het zien van de film zien mensen een sterke gelijkenis met de recente verschenen film Agent Vinod waarin Saif Ali Khan te zien was als een RAW-agent, de rol die Salman nu op zich neemt in Ek Tha Tiger.

Diverse bronnen hebben al ontkent dat de films op elkaar lijken. “Terwijl Agent Vinod op een stijlvolle manier werd verteld, wordt Ek Tha Tiger op eenvoudige wijze verteld.”

Of dat werkelijk zo is, daar komen we achter met Eid.

7 REACTIES

  1. Hmmm ”fantastiche reacties” ??
    Ik ben een srk en salman fan en ik vind het triest dat de fans slechte comments achterlaten. Zij zeggen dat wanneer Ra.One uitkwam gingen alle sallu fans slechte reacties geven op alle videos..en nu zijn srk fans aan de beurt!
    wat is dit??? Geen respect voor Khans?!! Hoe kun je dan een fan zijn..ik wed srk and salman zullen niet leuk vinden dat hun fans elkaar uischelden en op slechte manier behandelen!
    Ik hoop dat alles goed komt tussen deze twee supersterren en alle zogenaamde fans ophouden met kinderachtige gedoe!!

    ps: er zijn mensen die geen fan zijn van srk & salman khan! zij zorgen ervoor dat deze fans ruzie maken en elkaar beledigen! zodat er meer haat komt tussen de fans van srk en salman.

  2. SRK fans habben blijkbaar ook probleem met Aamir khan fans, ze mogen Salman and Aamir gwoon niet :s

  3. Ze hebben gelijk de teaser heeft goeie commentaar gekregen, ook niet van Salman fans, zoals bv ik. Je moet niet naar de haters luisteren he, ze hebben altijd hun oordeel klaar, maar dat telt niet…

  4. Salman is en blijft de king, jullie moeten eerst
    afwachten tot die film uitkomt, en dan pas klagen.

  5. HaseenaLady heeft gelijk, Ik ben SHAH RUKH KHAN fan, maar ik mag sallu en aamir khan ook. De wereklijkheid is dat sallu en aamir konten likker zijn van bachchan. Ik weet niet waarom ze konten likkers zijn van bachchans, maar laat ze maar. Ooit worden ze volwassene.

  6. Het is gewoon Teaser en zegt ook niet veel het is actie film mensen zeggen zoveel het is net als agent vinod bla bla bla niet geloven in de media ze zijn gek het is een teaser en actie film meer weten niet over deze film als die uit is dan pas reactie geven en media moet op houden met roddels ze weten niks en schrijven zo maar die media van bollywood

  7. en heb respect met elkaar ga niet uit schelden over actuers die fans van de actuers die actuers verdiennen ook hun brood dus respect voor elkaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.