Big B vindt zingen en dansen nog steeds moeilijk

Megastar Amitabh Bachchan heeft recent meegewerkt aan de opnames voor een speciale track voor de film Bol Bachchan. Hij zegt dat hij het nog altijd moeilijk vindt om te zingen en te dansen.

“Ik ben gevraagd om een lied te zingen voor de film Bol Bachchan en natuurlijk moet ik er ook op dansen.Ik heb door de jaren heen ontdekt dat playbacken op je eigen nummers een ware marteling is”, aldus de 69-jarige acteur.

Big B heeft een cameo en zal het iconische nummer My Name is Anthony Gonsalves nieuw leven inblazen. En ook dit keer komt hij tevoorschijn uit een levensgroot ei.

De acteur onthult dat zang en dans altijd een probleem voor hem zijn geweest. “Zang en dans.. altijd een grote crisis voor mij. Playbacken en bewegen te midden van uitstekende professionals voelt zo nutteloos. Een brede glimlach in een lied waardoor de indruk van grote voldoening en geluk wordt gewekt is wellicht een van de meeste neppe uitingen door een acteurs.”

Bol Bachchan, met in de hoofdrollen Abhishek Bachchan en Ajay Devgn, staat gepland voor een release in juli.

1 REACTIE

  1. Snap uberhaupt niet dat men Big B vraagt om te zingen. Hij heeft geen zangstem,intonatie, brult maar wat en de fans liggen aan z’n voeten..Hij is met z;n stem beter af met de rol’the angry man’
    goodluck BB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.