Eerste foto Life of Pi

De eerste foto van de film Life of Pi werd van de week gepresenteerd. De film met in de hoofdrollen Suraj Sharma, Tobey Maguire en onze eigen Irrfan Khan, naar de gelijknamige best-seller van Yann Martel, wordt geregisseerd door Oscar winnaar Ang Lee.

De foto geeft een korte impressie van de locatie, de debutant Suraj Sharma en een tijger. De tijger lijkt wellicht een beetje vreemd, maar niet als je weet dat de film het verhaal vertelt van een jongen die 227 dagen gestrand is op een boot met vier ongewone en zeer hongerige metgezellen – een Bengaalse tijger, een hyena, een zebra en een orang-oetan.

Life of Pi staat gepland voor een release op 21 december.

Wat vind je van deze eerste look?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.