Sonakshi Sinha krijgt concurrentie van familie

Na Priyanka Chopra en Sonam Kapoor is het actrice Sonakshi Sinha die concurrentie krijgt van een familielid. Haar nicht Bhavna Ruparel maakt binnenkort haar grote debuut met de film Chalo Pichchur Banate Hai.

Bhavna’s oma en Sonakshi’s oma zijn echte zussen en dat is hoe de twee actrices verwant zijn.

Ze kreeg het aanbod via Facebook. “Ik werd via Facebook benaderd en werd uitgenodigd voor een auditie. Daarna kreeg ik het verlossende telefoontje dat ik was geselecteerd. Het script is geweldig en ik ben blij dat ik het ben geworden”, aldus Bhavna.

Dit is niet de eerste keer dat Bhavna voor de camera staat. Ze was eerder te zien in cameo rollen in de film Na Tum Jano Na Hum en Joggers Park. Daarnaast was ze ook te zien in vele reclameadvertenties en een videoclip Pehla Nasha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.