Sunidhi Chauhan trouwt voor tweede keer

Het huwelijksseizoen lijkt in Bollywood te zijn aangebroken. Dit jaar zijn al getrouwd Riteish Deshmukh, regisseur Rohit Dhawan, Honey Bhagnani (dochter van producent Vashu Bhagnani) en meest recent Bappa Lahiri (zoon van zanger en componist Bappi Lahiri). En morgen stapt zangeres Sunidhi Chauhan in het huwelijksbootje.

Dit is de tweede keer dat Chauhan in het huwelijksbootje stapt. Toen ze 18 was, was ze een jaar getrouwd met choreograaf en regisseur Ahmed Khan. Nu heeft de 28-jarige opnieuw geluk in de liefde gevonden en de gelukkige is componist Hitesh Sonik.

Sonik is afkomstig uit een familie bestaande uit componisten en heeft als assistent-componist gewerkt voor onder andere Vishal Bharadwaj. Momenteel is hij druk bezig om zich als zelfstandige componist op de kaart te zetten.

Wij wensen het koppel veel geluk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.