Veena Malik tekent voor The Dirty Picture

Veena Malik goes Vidya Balan. Na het grote succes van The Dirty Picture komt ook de Zuid-Indiase filmindustrie met een eigen versie van de film. Voor de hoofdrol hebben ze niemand minder dan het Pakistaanse model Veena Malik weten te strikken. De actrice maakte het nieuws via Twitter bekend. “Super enthousiast om deel uit te mogen maken van de Zuid-Indiase filmindustrie ….. Ik heb net getekend voor The Dirty Picture“…..! (Sic).”

De Zuid-Indiase filmindustrie was al enige tijd bezig met een zoektocht naar de juiste persoon voor de rol van Silk Smitha. Velen actrices werden benaderd, maar een voor een wezen ze de rol af. De redenen: sensualiteit en seksualiteit.

Veena Malik, bekend vanwege de vele controverses die haar omringen, heeft de rol zonder enige moeite aanvaard. Ook volgens de producenten is het model de juiste persoon voor deze rol.

The Dirty Picture is gebaseerd op het levensverhaal van de Zuid-Indiase actrice Silk Smitha. Zij stond in de jaren tachtig bekend voor haar gedurfde vertolking van naaktheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.