Madhuri Dixit weigert Hollywoodfilm

8

Madhuri Dixit-Nene ontving onlangs een aanbod om een cameo te vertolken in een Hollywoodfilm, die momenteel in India wordt opgenomen. De actrice weigerde de rol, ondanks dat de rol haar aardig wat geld kon opleveren. Waarom? Omdat zij geen kleine rollen wil spelen in Amerikaanse films.

Madhuri heeft zichzelf voorgenomen om alleen in films te spelen waarin zij de hoofdrol speelt, ook waar dit een aanbod uit het grote Hollywood betreft.

De film vertelt het verhaal van een Amerikaan die graag in Bollywoodfilms wil acteren. In de film zou Madhuri zichzelf moeten spelen. Het zou gaan om een scene waarin zij verschijnt in de droom van deze Amerikaan.

Geen Hollywood voor de actrice dus. Of ze binnenkort wel weer in een Bollywoodfilm verschijnt is niet bekend. Haar fans blijven hopen haar snel weer op het witte doek te zien.

8 REACTIES

  1. NOU NOU MADHURI NIET ZO HOOGMOEDIG…JOU TIJD IS AL EEN BEETJE VOORBIJ VOOR DIE HOOFDROLLEN NAAST EEN HERO. AL FAN IS DIT WEL EEN KLEINE AFKNAPPER HOOR!!!

  2. ze moet gewoon doen..elk beetje rol in hollywood helpt omhoog te komen binnen hollywood. Je kan niet verwachten wat ze in bollywood is dat ze dit ook in hollywood zal krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.