Jay Sean en Sonu Nigam gaan samenwerken

Sonu Nigam heeft aan Desi Hits! bevestigd dat hij en de Brits-Indiase zanger en songwriter Jay Sean gaan samenwerken. Het nummer is getiteld The One en wordt wereldwijd uitgebracht. Sonu Nigam vertelt: “Ik ben erg blij dat Jay en ik gaan samenwerken, want ik heb een speciale band met hem. Ik vind het geweldig dat hij de eerste Indiase artiest uit het Verenigd Koninkrijk is die wereldwijd succesvol is doorgebroken.

Ik ben trots op hem. Hij is erg cool en ik herinner me nog goed hoe respectvol hij was toen we elkaar ontmoetten mei 2009 “.

De producent van het nummer, Jeremy Skaller, sprak over de samenwerking “Sonu Nigam en Jay Sean zijn het allerbeste in wat ze doen. Twee vocalisten van wereldklasse. Het is niet elke dag dat een dergelijke iconische figuren uit de muziekwereld besluiten om samen te werken en ik ben er trots op dat ik daar deel van mag uitmaken.”

We zijn heel blij met deze nieuwe samenwerking tussen Sonu Nigam en Jay Sean! En jij?

1 REACTIE

  1. […] post by charla Posted on Saturday, August 20th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.