Videoclip: Akshay Kumar, RDB, Ludacris

Shera Di Kaum Punjabi is een samenwerking tussen Akshay Kumar, RDB en Ludacris. Het nummer is ter promotie van Akshay Kumar’s Indiase-Canadese productie Breakaway (hindi-titel: Speedy Singhs). Deze film verschijnt eind september wereldwijd in de bioscopen.

De film vertelt het verhaal over de dromen van een Canadese hockey-speler en heeft een indrukwekkende sterrencast: Russell Peters, Anupam Kher, Vinay Virwani, Camilla Bell en Rob Lowe.

Bekijk de video:

31 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Friday, August 19th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. haha, dit klinkt misschien best gek.
  maar ik wou gewoon kennis maken.
  Nadat je zei dat je punjabi wou zijn en ook nog eens Soraya heette.
  I kinda love the name soraya. Dit klinkt inderdaad gek. sorry ;p

 3. nou dankjewel 🙂 Ik vind het heel lief van je. Ik neem aan dat je punjaby bent? haha punjab mensen zijn zo MAST, I really like that!! vandaar dat ik dat zei. wie ben jij?

 4. Hahah, ur funny! punjabi mast xd. yeah im punjabi ;p. Laat me raden, jij bent marokkaans? Dan ben jij zeker ook zo’n bollywood film type.
  Well, ik ben Amrinder. Nice to meet you Soraya, from?

 5. oke amrinder, ik ben niet marokkaans:P en ook niet een bollywood film type haha, ik vind deze films wel leuk, maar ik kijk evenveel naar hollywood. Ik ben afghaans en ik kom uit Dordrecht. Han Jii 🙂 hihi tusi Bhi bohot funny ho Jii !!

 6. wow Afghaans? my badd ;p Ik ben zelf ook geen bollywood type maar meer een fan van hollywood movies. Maar vertel me eens. Hoe spreek je zo goed hindi? not bad yaar. its rockin!!

 7. Naahiii kyon tum afghaan ho!! hahhah is wat amrinder denkt, anyways van deze films leer ik toch echt wel veeL BEHALVE PYAAR ISHQ EN MOHABBAT!! nu moet jij nog afghaans leren haha!! ooeeehh dat wordt moeilijk…

 8. Nee joh! ofcourse not. I like afghan girls, zijn mooie vrouwen!
  hahahah behalve BEHALVE PYAAR ISHQ EN MOHABBAT!! Good one 😛
  Deze film lijkt mij ook leuk ja. Ik wil Afghaans leren maar idunno how. Teach me! hoe zeg ik: Hoe oud ben je? of Nice to meet you.

  #-.(#/0

 9. Daar zeg je me wat. Ik wist niet dat je Afghaans kon volgen op het loi. Of was dat sarcastisch? you got me..

 10. echt niet hoor ik wist het ook niet maar vragen staat toch vrij ? kan je geen chinees frans engels via loi volgen?dat kan je toch vragen ook al weet je waarschijnlijk dat het nee is?ikben echt niet sarcastisch zo gemeen ben ik niet.

 11. Oh, mijn fout dan, miscuzie. Klonk een beetje sarcastisch ;p Maar ik heb even op google gezocht maar geen resultaat. Ze geven geen Afghaans op hoge scholen. No problem, Soraya wil teach me.

 12. hahaha, volgens mij loop ik echt achter. Ami ben je zeker dat je afghaans wilt leren?? in ieder geval, het eerste wat ik je leer is:
  Chetor asti —— Hoe gaat het ?

  xxx,

  khuda hafis —– doei

 13. hey hey.. im sorry, tough weekk..
  sure why not? ;d ik wil zo veel mogelijk leren haha ;p
  nou soraya jaan, muje batao, chetor asti met u? chokran voor teaching me.. hoe was dat? not bad huh ;p
  ik kende vroeger wat afghaanse woorden. ik had vliegeraar gelezen, die ken je vast ook wel haha :p

  khuda hafis soraya jaan 🙂

 14. Haha, so cute off you, well ma khob astum ami Jan ( het gaat goed met mij) tu chetor asti?? (hoe ist met jou) ?? Je doet het super goed! Natuurlijk heb ik vliegeraar gelezen en gezien, boek is overigens mooier dan de film. Nou je hebt de prikkel om afgaans te leren dus het gaat goed komen!!
  Veel succes———mahfaq boshi

  Khuda hafis ami Jan !!

 15. Hey Soraya jan = aryana,
  hum bhi khob astum, tashakor ;p, we zijn bijna al een week verder en ik heb niet gereageerd.. mazrat mekhwaham. Tuurlijk doe ik het goed. Ik heb een geweldige lerares duhhhh. Ik heb de boek niet gelezen moet ik je eerlijk vertellen, ik ga ‘m zoiezo wel lezen. Maar ik ben niet echt een lezer youknow. Hoe is jou week voorbij gegaan aryana? Nog iets beleefd? Wat voor opleiding doe je trouwens? TIJD GAAT SNEL PFF.

  Well, het is weer tijd om te gaan slapen soraya jan! Shaw bakhir xxxx

  btw nogmaals khoshaal shodom az mulaqat e shuma!

 16. Prenam ami jan 😛

  wauw je spreekt echt goed afghaans, volgens mij heb je nu een andere lerares waarvan je dit allemaal hebt geleerd 🙁 Je hebt mijn hulp niet eens meer nodig, haha. Ik zit in het eerste leerjaar Rechten in Rotterdam. En jij?? Mijn weekje was een beetje drukjes, maar wel erg leuk. Wat ga jij mij leren ami jan en oh ja een vraagje, hoe oud ben je?

  xx Man ham khushal shudam az mulaqate shumo, Shumo besyaar shirinzaban asten da farsi.

  alveda, phir milenge, chalte chalte hahahah

 17. Soraya partnerrr, never fear amrinder is here!

  Haha chokran. Al moet ik zeggen dat ik geen lerares heb ;p, gewoon een beetje hulp van google en voila. Hoewel ik natuurlijk wel liever les krijg van jou duhh. (that was a pick-up line..i guess;p)

  Oh studeer je rechten? dat is nice! je gaat dus advocaat worden?
  lemme guess jij bent ongeveer 17/18 jaar? Ik ben 18 jaar. haha ik zit ook in het eerste jaar, ik doe Bedrijfskundige Informatica aan de hogeschool Utrecht. Hoe bevalt Rechten? Ik zat namelijk eerst ook te denken aan Rechten ;p

  ‘Man ham khushal shudam az mulaqate shumo, Shumo besyaar shirinzaban asten da farsi’. Wauw mevrouw Soraya.. die is moeilijk.

  Kabbhi alveda na kehna. hum he raahi pyaar ke, phir milenge. chalte chalte. – Ik moest btw echt lachen toen ik dat las ;p ur funny

  http://www.youtube.com/watch?v=LMoMAFuCUaM

 18. Trouwens het is me gelukt. you know ma dorost farsi yad nadaraom ;p
  haha dat was echt lief van je Soraya jan. Ik vind jou ook heel schattig. ik bedoel jij praat ook heel schattig nederlands hihi, eh farsi en punjabi en english :p

  xxxx

 19. Hann Jii,

  klopt, ik ben ook 18 en tja rechten hoe het is , ik ben nog pas net begonnen maar inhoudelijk is het wel heel interessant en leuk om te doen. En ja dat het een saaie studie is, daar zit wel een kern van waarheid in want je bent alleen maar theorie gericht natuurlijk, anderzijds is het wel een erg leuk om de regels te kennen en hoe precies een strafproces bijvoorbeeld in zijn gang gaat. Hoe is jou studie? Ik wil echt weten van waar jij je bronnen haalt. Volgens mij is het echt een lerares 🙁 en geen google hahaha. volgende keer als je weer wat aan haar vraagt zeg dan dit: Soraya jan salam megetha wa katet kor dora, shogurdesh az peshesh naghi famidi!!

  xxxx

 20. prenam soraya jan,

  dat is denk ik ook de reden dat ik niet voor rechten ben gegaan. Dat zou voor mij veel te theoretisch zijn denk ik. Mijn studie is nogal nerdy. Het is eigenlijk een mix economie en ICT. Daar zit je denk ik wel goed mee, aangezien ICT belangrijk wordt in de toekomst.. thats why i guess. Verder niet echt een reden.

  haha, wie krijgt met jou te maken? google of ik zelf? Maar okay mevrouw soraya. ik zal niemand hulp vragen. (dat deed ik ook niet hoor ;p) Dat heb ik dan begrepen, maar dan moet jij het me wel leren he.. Anders kom ik niet ver.

  maar tell me some more about yourself. trouwens soraya vindt je het erg als ik je toevoeg op de mail?

  khuda hafis.

 21. Salam,

  Zo te horen ben je erg overtuigd van je studiekeuze en ben je gemotiveerd. Over mezelf ja wat moet ik zeggen eehhhmm hahahah
  Ik ga mn mail niet hier in het openbaar zetten…..

  Hope you gotta find a way:P

  Alvedaaa
  xxx

 22. Soraya jan,

  Van alles, im all ears. Ik wil je leren kennen ;p
  hmm, what to do. Jou neppe site werkt ook niet, ik dacht. ik vind daar misschien wel iets, tevergeefs. Maar wat als jij me nou toevoegt? Iedereen happy? 😀 Dan moet je me alles vertellen over jezelf ;p

  niet lachen he, hijs heel oud :p Uit 1890 ofzo
  hier komt tie ;
  sniper_boy_noop@hotmail.com

  shaw bakhir

  xoxo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.