“Asin heeft geen toekomst in Bollywood”

De Zuid-Indiase actrice Asin mag dan wel in twee grote hits, Ghajini en Ready, zijn verschenen, maar producent Mukesh Bhatt is niet onder de indruk van haar. Hij gaat zelfs zo ver dat hij in een interview heeft gezegd dat de actrice geen geweldige toekomst tegemoet gaat in Bollywood.

Mukesh geeft toe dat ze in twee hits is verschenen, maar vraagt zich af wat werkelijk haar contributie was aan het succes van deze films. “Salman Khan en Aamir Khan zijn de redenen dat die films een succes zijn geworden. Haar rol had niets te betekenen en de film is echt geen hit geworden vanwege haar acteerwerk daarin.”

Alsof kritiek niet genoeg was, ging Mukesh nog een stapje verder en gaf de actrice ook nog wat advies mee. “Gewoon mooi zijn in een film met supersterren is niet genoeg. Als je wilt dat het publiek je ook nog na je dood herinneren, dan mag je wel beginnen met acteren.”

Zou Asin dit advies opvolgen?

11 REACTIES

 1. Mukesh Bhat moet ze mond houden Asin is een goeije actrice en ze kan goed acteren weet je mukesh bhat moet naar katrina kaif en naar priyanka chopra kijken die kunnen niet eens acteren Asin is beter dan die twee asin heeft ook met grote sterren gewerkt in tollywood en daar heb ik haar acteer werk gezien ze is gewoon goed mukesh bhat moet eingelijk advies aan katrina kaif en aan priyanka chopra geven ASIN NIET DE ADVIES VAN MUKESH BHAT VOLGEN en als hij zegt dat asin twee hit heet gehadt door aamir khan en salman khan dan klopt niet want als je script krijgt moet ook in rol blijven hoe kan mukesh bhat over haar iets zo zeggen asin gewoon naar niemand luisteren en gewoon acteren

  arjun420 your no 1 fan

 2. AHHAHAHAHAHAHAHAHAH tollywood ;p
  klinkt grappig.
  Maar uhm die mukesh bhat dies een beetje doorgedraaid’
  asin hebt degelijk wel wat talent ;).

 3. Ik vind ook dat hij eerst naar het acteertalent van Katrina Kaif moet kijken, want die talent heeft zij niet. De rol van Asin in Ghajini betekende heel veel en in Ready ook. Zoveel hit films heeft Mukesh Bhatt nou ook weer niet. Na zijn verhaal begrijp ik waarom.

 4. Hmm wat een dome vent zeg, Asin kan goed acteren en heeft meer acteertalent dan Katrina. ik mag haar echt niet hmm

 5. tollywood is van zuiden van india en in bollywood zit samenwerking van heel india. miss zegt telugu films je wel wat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.