Imran Khan gaat trouwen met jeugdliefde

Komend weekend zal Bollywood acteur Imran Khan het huwelijksbootje instappen met niemand minder dan zijn jeugdliefde, Avantika Malik. Voordat deze tortelduifjes zich in het echt verbinden op 10 januari, hebben zij een gezamenlijke Mehendi receptie georganiseerd. Deze receptie staat op 8 januari op de agenda van vele Bollywood vrienden. Het is bekend dat de vrouwen uit Bollywood het enorm naar hun zin zullen hebben op dit evenement. Op het uitnodigingskaartje werd hen zelfs gevraagd om liever geen hakken aan te doen en te kiezen voor flats. Dit alleen om zich een stuk comfortabeler te voelen en om de dansvloer onveilig te maken.

Alle actrices die tot nu toe met Imran Khan hebben samengewerkt zijn op 8 januari uitgenodigd. Kareena Kapoor, Genelia D’Souza, Deepika Padukone, Sonam Kapoor, Katrina Kaif zijn enkele van de actrices die hij graag op de Mehendi avond wil hebben. Helaas kan niet iedereen aanwezig zijn. Sonam Kapoor en Katrina Kaif moeten wegens hun drukke werkschema dit feest helaas overslaan. Kareena en Deepika hebben beide hun vakantietrip ingekort alleen om aanwezig te kunnen zijn.

Deze Mehendi receptie van Imran Khan en Avantika beloofd dus veel goeds. Zijn Mamoe, Amir Khan is natuurlijk ook uitgenodigd op het feest. Imran viert deze maand ook zijn 28e verjaardag (13 januari).

5 REACTIES

  1. 28? ik dacht dat hij rond de 25 was. Hun zjin al heel lang samen in koffee with karan vertelde hij dat ik dacht iets van 10 jaar. Dat is wel iets bijzonders leuk!

  2. is gewoon ja trouwen, maar dan op zijn islamitisch. Niet dat ik denk dat ze ook maar een beetje islam in hun hebben:D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.