Abhishek luistert verplicht naar Justin Bieber

Abhishek luistert verplicht naar Justin BieberHet jaar 2011 wordt voor Abhishek Bachchan een zwaar jaar. Hij is de eerste dag van het jaar begonnen in de sportschool. Via zijn Twitterpagina liet Abhi weten dat hij in 2011 de sportschool zal bezoeken om zichzelf een toplichaam te bezorgen. Dit jaar zal Abhi namelijk in twee Bollywood films te zien zijn, ‘Dum Maro Dum’ en ‘Game’. Maar Abhi’s Nieuwjaars voornemen bestond niet alleen uit sporten. Hij is ook van plan naar muziek van tieneridool ‘Justin Bieber’ te luisteren.

Van zijn nichtje moet Abhishek verplicht naar Bieber luisteren. Zij, Navya Naveli, heeft Abhi zover gekregen dat hij iets doet wat hij nooit in zijn leven gedacht had te doen. Op Twitter post hij ook de woorden: ‘zeg nooit nooit’. Goede vriend en componist, Vishal Dadlani, reageert via Twitter dat Abhi uit de buurt moet blijven van deze tienersensatie.

Vishal geeft Abhi aan dat hij zijn nichtje een keer moet meenemen naar zijn eigen shows. Dit alleen in de hoop om Navya uit deze Bieber sensatie te halen. Hopelijk groeit het nichtje van Abhishek dan uit haar Justin Bieber fase en komt ze in haar Bollywoodmuziek fase terecht.

12 REACTIES

  1. huuuffff die Abhishek haat ik kk nurd hij is zo ver gekomen door zen vader anders kende hem niemand geen swerver zelfs swerver.

    Zen vader moet ook nu stoppen met film maken vooral die cheeni kum.

    Hij moet net als andere gwn stoppen!!!

  2. Kunnwn jullie Afghanen het gewoon op Nederlands houden?
    Het ia miesschien moeilijk maar iedereen doet zijn best.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.