Shahrukh Khan ontmoet Madhuri na jaren

Bollywood - Shahrukh Khan ontmoet Madhuri na jarenBollywood actrice Madhuri Dixit werd onlangs, tijdens de opname van de tv-show ‘Jhalak Dikhla Jaa-Dancing with the stars’, verrast door een oude bekende. Naast de studio waar deze show werd opgenomen, was niemand minder dan Shahrukh Khan bezig met opnames van de film Ra.one. SRK kon het niet laten om Madhuri een bezoekje te brengen, nadat hij hoorde dat zij in de studio naast was.

Speciaal voor deze ontmoeting werden de opnames van SRK stopgezet, omdat hij Madhuri maar voor vijf minuten zou ontmoeten. Madhuri en het publiek van de tv-show waren verrast door zijn bezoek. Shahrukh Khan kon maar niet stoppen om Madhuri te complimenteren hoe mooi en getalenteerd ze is.

Het bezoekje van ‘vijf minuten’ liep uit naar maar liefst twee uren. Samen hebben ze gekletst over hun ervaringen, maar ze hebben het vooral gehad over hun kinderen. SRK geeft aan dat hij heel graag een film met haar zou willen maken. Enkele van de films waarin ze in het verleden samen te zien waren, zijn: Koyla, Dil to Pagal Hai, Devdas en vele andere. Wie weet komt er na deze ‘mediastunt’ een aanbod voor beide om samen in een film te spelen.

11 REACTIES

 1. Het gerucht gaat dat een aantal directors haar al benaderd hebben voor een rol.
  Ze is in india om een reclame te maken. Als dat af is, wil ze wel voor een film tekenen.

  Wat voor film het ook word, ik zal het zeker kijken.

  Love you Madhuri!!!

 2. Kimmetje,

  heb je wat tegen Madhuri????
  Ken je haar, heb je een hekel aan haar,
  of ben je jaloers op haar.

 3. love you madhuri
  she just is and always will be my qandolak xxxx
  shè is the best actor and female dancer ever.

 4. Seg da van 2uur da SHR is blijven das niet waar ze 🙂
  Ik heb net op YOUTUBE de clipje gezien waar hij begriet en knuffel geeft maar naar 0:33 seconde is hij weer weg 🙂
  Hij is dan ook een BIG STAR 🙂
  Love him <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.