Big B heeft Saif Ali Khan geïnspireerd

Voordat Saif Ali Khan de filmindustrie binnen trad, was hij helemaal geen vreemde voor Bollywood. Zijn moeder Sharmila Tagore, die in het verleden een Bollywood babe, was nam hem vaker mee naar de filmsets. Men zou denken dat Saif door zijn filmi moeder werd geïnspireerd om de filmindustrie binnen te treden. Dit schijnt echter niet zo te zijn, Saifu is door de enige echte Amitabh Bachchan geïnspireerd.

In het verleden heeft Saif vooral Big B zijn films bekeken en hij vroeg zijn moeder zelfs een keer om speciaal mee naar de filmset te gaan, alleen om Amitabh Bachchan te ontmoeten. Saifu heeft daarom toegestemd om samen in een film te spelen met zijn idool. De film ‘Aarakshan’ zal in 2011 worden opgenomen. Deepika zal in deze film die over politiek gaat, de dochter van Amitabh Bachchan spelen.

In een Interview gaf Big B aan dat hij zeer vereerd is dat Saif Ali Khan mede door hem de filmindustrie is binnen getreden. Ook zei hij dat hij zich nog heel goed kon herinneren dat Saifu in het verleden meekwam met zijn moeder naar de filmsets. Bachchan is blij dat Saif is gegroeid van dat klein jongetje tot een goede acteur die topprestaties neerzet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.