Kangana Ranaut in ‘No Problem’

Kangana Ranaut in ‘No Problem’De beeldschone Bollywood actrice Kangana Ranaut staat niet alleen bekend om haar ‘good looks’, maar ook om haar acteertalent. Tot nu toe heeft ze in een aantal films steeds weer een soortgelijke rol gespeeld. In de succesvolle films Gangster, Woh Lamhe en Fashion heeft zij een super prestatie als depressieve of schizofrene jonge dame met allerlei mentale complicaties weten neer te zetten.

In de Bollywood films Life in A Metro en Once Upon a time in Mumbai heeft zij voor de verandering andere rollen vertolkt. Maar nu is het weer zover, deze beeldschone actrice heeft er helemaal geen probleem mee om weer een schizofrene rol te spelen in de film ‘No Problem’. Haar rol in deze film zal apart zijn vergeleken met de eerder gespeelde karakters. In de film speelt ze een jonge dame, Sanjana, die denkt dat ze het allermooiste meisje is van de wereld. Dit zal in een komische vorm naar voren gebracht worden in de film.(©ZD/Bollywood.NL)

3 REACTIES

  1. Niet dat k van haar films houd eigenlijk…nooit intersant gevonden..
    maar alszij eenmaal iemand nadoet met acteren dan kan zij dat best goednet als toen zij speelde in de film Fashion zij acteerde echt goed en ook echt.

  2. Film lijkt me wel wat. Anees Bazmee (director) maakt goede komische films. Alleen hangt er weinig buzz om de film heen waardoor hij mischien niet zo goed zal draaien. En dat betekent ook dat hij hier wordt overgeslagen om het in de bios te vertonen.
    Zou het graag in de bios willen zien samen met familie of vrienden.

    Maar goed, ik kijk er alvast naar uit.

  3. Ja daar ben ik mee eens. Ik vind haar persoonlijk niets, maar als ze in de films acteert, dan doet ze dat echt goed. Heb paar films gezien van haar. Dus ze kan goed acteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.