‘Bollywood – The Show’ weer in Nederland

Bollywood - The Show weer in NederlandDe musical ‘Bollywood – The Show’ trekt vanaf februari 2011 weer door Nederland. In deze Indiase musical komt ’s werelds grootste filmindustrie tot leven. Met prachtige beelden, indrukwekkende choreografieën en succesvolle soundtracks wordt teruggeblikt op 80 jaar Indiase filmgeschiedenis. Zangers, dansers en acteurs uit de filmstad Bombay schakelen moeiteloos van het traditionele India naar de glitterkitsch van de moderne filmwereld.

Centraal in deze musical staat het verhaal van een van Indiaas grootste film dynastieën: de familie Merchant. De jongste telg van deze beroemde familie is de choreografe Vaibhavi Merchant (bekend van de blockbuster Fanaa). Zij is ook verantwoordelijk voor de adembenemende dansscènes in deze voorstelling.

Bollywood – The Show speelt al een aantal jaren met succes over de hele wereld (“a flashy, splashy account of a Bollywood dance dynasty” – The Times). In December 2007 speelde Bollywood –The Show voor 10.000 mensen in de RAI Amsterdam.

9 REACTIES

 1. fantastisch dat er goede shows zijn en dat ze in ned. komen
  ik vind dat er te weinig hindostaanse shows hier komen.

 2. Ik vond de show helemaal niet goed, heel slecht. Ben er een paar jaar geleden naar toe geweest. Er werd niet eens live gezongen.
  Het was in de A’dam Rai, veelste groot en koud.

  De musical “Bharati” blijf the best naar mijn meing.

 3. SORRYYYYYYY, ik dacht dat het hier over BHARTI ging. Gelukkig, dat ik nog geen kaarten heb besteld. Als Bharti komt, ga ik zeer zeker.

 4. Ben 26 februari de show gaan kijken, en moet zeggen dat deze zwaar teleurstellend was. Het was één en al gedans en eromheen een verhaal omheen gebreien. De drama en liefde scenes waren van erg lage kwaliteit. Er was gedurende het show alleen 1 decor, terwijl er in de Nederlandse musicals talloze decors voorbij komen.

  Erg slecht en nooit meer naar toe gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.