Shahrukh Khan voor Bollywood film in Berlijn

Shahrukh Khan voor Bollywood film in Berlijn‘Bollywood King’ Khan is momenteel druk in Berlijn met de opnames van de Bollywood film ‘Don 2’. Volgens Shahrukh Khan wordt deze film wederom een succes. Samen met Priyanka Chopra, Boman Irani, Om Puri, Lara Dutta en Sameera Reddy, is Shahrukh van plan zijn uiterste best te doen om deze film te laten slagen. Wanneer DON 2 uitkomt, is nog onbekend. Op dit moment wordt de film opgenomen in Berlijn.

Afgelopen weekend was er een speciale persconferentie in Berlijn waarbij o.a. Shahrukh en Priyanka aanweizg waren(FOTO). SRK gaf aan dat deze film een soort reclame wordt voor Duitsland. Volgens hem kennen de Indiërs de Europese landen als Londen en Parijs. Duitsland is bij de Indiërs echter nog redelijk onbekend en de film DON 2 zal daar veranderingen in brengen. SRK grapte tijdens een persconferentie dat de Indiërs na het zien van Don 2, niet meer weg te slaan zullen zijn uit Duitsland.

De film wordt op verschillende plekken in Berlijn opgenomen en zal op zo een manier een aantrekkingskracht vormen voor de Indiërs om Duitsland te bezoeken.

26 REACTIES

  1. Er zitten genoeg indiers in Duitsland hoor. Waarom denk je dat ze zoveel premiers daar houden?!

    Maar goed, eerste deel van Don vond ik ook goed. Voor de plekken in Indonesie. Echt mooi.

    Ik kijk ernaar uit. Vooral naar Priyanka en Lara na Andaaz.

  2. ZO zie je maar weer dat er weer veranderingen zijn in het leven IEDEREEN DOE MEE:’RWALDE RWALDE RWALDE’ Mijn eigen gevlochte RWalde Ahahahahhahahahahwuayhayahahhaaa
    RWALDE MENSUUNN

  3. weten jullie dat in duitsland ( ik geloof berlijn maar weet dat niet zeker) een meneer woond dat uit india kont en het klaar heeft gespeeld om burgermeester te worden? heb ik op duits t.v. gezien wel weet ik dat srk maanden geleden ook in duitsland voor de een of ander filmfestival is geweest.

  4. sorry ik bedoelt komt ik heb slechte ogen mijn excuses mocht zich iemand beledigd voelen zo bedoel ik het echt niet ik ben wel een net iemand .

  5. ik snap niet dat hij don 2 gaat maken, terwijl de eerste erg dom was.

    hij word nooit zo goed als AMITABH BACHCHAN de king of bollywood.

  6. Geweldig !!Ik ben echt trots op King Of Bollywood
    Hij gaat gewoon mooidoor met zijn leukste films hij kan zoo goed acteren hij is de enige en echte king van bollywood
    Loveee King Khan!

  7. Wisten jullie dat een Marokaanse man in Rotterdam nu de Burgemeester is van Rotterdam?

    In Berlijn tijdens de filmshoot van Don2 hebben ze een kleine ongelukje gehad, in de auto waar SRK en Priyanka Chopra erin zat botste tegen een camera. Niks aan de hand ze warren even geschrokken, camera total los maar SRK zei dat hij de schade ging betalen

  8. @Geeta

    Natuurlijk is die van Amitabh beter.
    Maar deze versie is meer voor de jongere generatie.
    En die waarderen het. Vandaar een deel 2.

  9. @ Rajivie

    Of die van Amitabh Bachan beter is weet ik niet
    Iedereen heeft zijn eigen smaak je kan niet zomaar zeggen van: natuurlijk is die van Amitabh Bachan beter is

    Ik zelf vindt van SRK beter omdat het van deze tijd is
    Die films van vroeger warren te overdreven maar sommige meeste films nu zijn ook te overdreven

  10. mensen effe een andere vraag : hebben jullie de film marigold gezien van salmankhan,ik wist niets eens dat hij die film gemaakt had daar ben ik nu pas agter gekomen maar tog snap ik het niet hoezo is die film niet bekend ??????

  11. duuuh tuuurlijk is die van srk beter dan die van amitabh iedereen die zegt van niet, moet zn ogen laten nakijken en proberen in het heden te leven. tssssssss

  12. duh… jij moet je ogen laten nakijken, SRK probeert altijd films van amitabh na te doen en iedereen weet dat AMITABH en AMIR KHAN de kings of bollywood zijn.

    dus GET A LIFE BZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  13. Films van bollywood zijn meestal te overdreven en ze kopieren andere flms
    Hebben die mensen daar geen eigen fantasie?

  14. @ Vinod

    Wat denk je dat Hollywood doet?! Steeds remakes maken en alleen maar comic verfilmingen. Dat ze ver komen met al dat sfx betekent niet automatisch dat het orgineel is. Kijk maar naar Avatar. Goeie technieken, maar verhaal….dat was ver te zoeken.

    En trouwens, Bollywood heeft niet veel met fantasie movies. Je zult niet snel mensen de ruimte in zien vliegen of tijdreizen.
    In dat opzichte mag bollywood gewoon zo blijven zoals het is. Down to earth. Dat maakt het ook uniek en leuk om ernaar te kijken. Maakt niet uit of het verhaal tig keren al verfilmd is.

  15. @ Rajivie

    Ken je The blind side?
    Ken je Precious?
    Jij denkt nu aan Spider Man en Transformers

    Ze verfilmen die comics omdat dat de echte kaskrakers zijn, en de jeugd houdt ervan want ze hebben de stripboeken gelezen. Dus bij die doelgroep past het perfect

    Jij zegt nu bollywood is uniek?
    Zoveel films hebben ze overgenomen van hollywood
    Partner – Hitch
    Anjaana Anjaanie ook over genomen (naam weet ik niet film)
    Het enige wat ze aan die films toevoegen zijn liedjes en dans pasjes

    Gelukkig zijn er ook regiseurs in bollywood die hun eigen fantasy hebben en een leuke film met een unieke verhaal kunnen maken

  16. Ik snap je even niet. Eerst zeg je “hebben de mensen daar geen fantasie?”
    En nu zeg je “Gelukkig zijn er ook regiseurs in bollywood die hun fantasy hebben en een leuke film met een unieke verhaal kunnen maken”
    Ik volg je even niet.

    Maar goed, terugkomend op jouw comment, goede verhalen als the blind side en precious heb je ook in bollywood. Dat zijn de uitzonderingen. Wat betreft overnemen van hollywood, waar denk je dat zij hun inspiratie vandaan halen. Namelijk van Japan en China. Wat zeg je daarvan?!

    Maar volgens mij begrijp je me verkeerd. Ik vind Bollywood uniek omdat het zo “down to earth” is. Het maakt niet uit of je een verhaal meerdere keren hebt gezien. Ze weten er net een eigen en leuke draai aan te geven (zang, dans) waardoor je even je zorgen om je heen vergeet. Dat is voor mij uniek.
    Als je afgaat of unieke verhalen, dan zul je dat niet snel vinden. Tegenwoordig zijn heel wat verhalen (afgezien van bovennatuurlijke verhalen) verfilmd.

    Maar geef toe, je hebt wel gekeken en genoten van Partner en Anjaana Anjaani. Tog?!

  17. Die van Partner heb ik genoten, Govinda en Salman Khan kon niet beter maar Anjaana Anjaani vond ik beetje saai

  18. En daar gaat het om. Dat je van films kunt genieten. Afgezien van hun originaliteit.

    Ik vond Partner ook leuk. Vooral Govinda. Vind het ook leuk dat er een deel 2 gaat komen.

    Anjaana Anjaani keek ik omdat ik weg ben van Priyanka. Verhaal was net iets anders dan de normale lovestory. En chemistrie tussen Ranbir en priyanka was zeer goed. Als 2 echte verliefde stellen. Dus voor mij was het geslaagd.
    Maar goed, nu op naar het volgende love story, namelijk Break ke baad.
    Ps. Ben ook weg van Deepika Padukone :p

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.