Ashmit Patel wordt Bollywood zanger

Ashmit Patel wordt Bollywood zangerNa een lange break van de filmwereld heeft Ashmit Patel besloten om zijn comeback te maken. Nee, Ashmit gaat voorlopig niet acteren, hij zal de wereld zijn zangtalenten laten horen. Ashmit probeert dus door te breken al zanger in Bollywood en heeft een nummer geschreven en gezongen dat over de moeilijke tijden in zijn leven gaat. Patel heeft een zware tijd achter de rug, ook vooral na het multimedia schandaal met zijn ex-vriendin, Riya Sen.

Ze zou in een filmpje ‘intiem’ te zien zijn met Patel. Volgens Riya Sen is het meisje dat in het filmpje te zien is, een look-a-like van haar. Riya was hier erg overstuur door, maar kwam er uiteindelijk wel overheen. Van velen heeft ze gehoord dat het gewoon een payback stunt van Ashmit Patel was, omdat ze hem had verlaten. Volgens sommige is het uitlekken van dit filmpje de reden geweest van hun break up. Ashmit Patel heeft het hierdoor ook zwaar gehad. Maar nu heeft Ashmit het verleden laten rusten en is helemaal gefocust op zijn carrière als zanger.

Zijn acteercarrière verliep niet zo succesvol als verwacht. In 2003 maakte hij zijn Bollywood debut in de film Inteha. Daarna hebben we hem in films gezien als: Murder, Nazar, Banaras en nog enkele andere films. De meeste films waar Ashmit deel van uitmaakte zijn een flop geweest. Zijn nummer zal volgend week te beluisteren zijn via het internet. Het is te hopen dat deze stunt wat acteeropdrachten zal opbrengen. Er komt in ieder geval een videoclip uit van dit nummer. We zijn benieuwd! (©ZD/Bollywood.NL)

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, October 4th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.