Katrina Kaif bezeert neus

Bollywood actrice Katrina Kaif heeft haar neus voor de tweede keer bezeertBollywood actrice Katrina Kaif heeft haar neus voor de tweede keer bezeert tijdens een filmopname. De eerste keer kreeg Katrina, tijdens de opnames van ‘Ajab Prem Ki Ghazab Kahani’, per ongeluk een stoot van Ranbir Kapoor. Nu is het weer zover, maar deze keer is de dader Imran Khan. Het incident gebeurde tijdens het filmen van een komische scene, voor een nieuwe film van Yash Raj in Delhi.

Katrina stond naast Imran Khan en Imran moest haar naar zich toetrekken en hield een pistool in zijn hand. Tijdens het naar zich toe trekken van Kat, raakte hij haar per ongeluk erg hard met het wapen. De klap die Katrina kreeg was behoorlijk en haar neus begon te bloeden. Iedereen schrok en Katrina werd gelijk eerste hulp aangeboden. Een dokter kwam ter plekke om Katrina te behandelen. De actrice hield aan deze hele situatie een gekneusde neus over. (©ZD/Bollywood.NL)

12 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, October 6th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.