Bollywood gezin Devgan compleet na komst zoon

Bollywood gezin Devgan compleet na komst zoonRuim een week geleden heeft een kleine Devgan het levenslicht gezien. Kajol en Ajay zijn op 13 september 2010 namelijk de trotse ouders van een zoontje geworden. Na zeven jaar heeft Kajol weer een kind ter wereld gebracht. Nysa, het eerste kind van Kajol is de trotse zus van de baby.

Het stel dat elkaar in 1999 het ja-woord gaf, heeft hun zoon de naam Yug gegeven. Yug is sanskriet en staat voor ‘eeuwigheid’. Hun dochter is vernoemd naar de godin van schoonheid in de Griekse Mythe. Het echtpaar heeft letterlijk nagedacht bij de namen van hun kinderen.

Gezin Devgan is nu compleet. Kajol heeft tijdens haar zwangerschap nog gewerkt aan de film ‘We are Family’. Ajay Devgan heeft een drukke agenda en probeert zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn kersverse zoon. Zullen deze kinderen ook in de voetstappen van hun ouders treden en later ook Bollywood instappen? Dit zal zich in de verre toekomst bewijzen.(©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, September 23rd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.