Finalisten Miss India Holland 2010 bekend (VIDEO)

Na een zenuwslopende voorselectie die zondag 19 september 2010 plaatsvond in de Julianakerk gelegen in de Haagse krachtwijk Transvaal, is het dan eindelijk zover. Gisterochtend werden de twaalf finalisten bekendgemaakt in het ochtend radiopprogramma FunX Start. Vol hoop en enthousiasme kwamen de mooiste dames van het land afgelopen zondag naar de Julianakerk te Den Haag om zich daar te presenteren aan de jury. De 12 finalisten gaan in aanloop naar de finale, die plaatsvindt op 5 december 2010 in het Atrium van het Stadhuis te Den Haag, een uitdagende periode tegemoet waarin ze worden klaargestoomd voor de grote dag. De dame die uiteindelijk wordt gekroond tot Miss India Holland 2010 zal ons land gaan vertegenwoordigen op de Miss India World Wide verkiezing.

De Miss India Holland verkiezing is in acht jaar uitgegroeid tot een waar begrip in Nederland. Het evenement dat ambitieuze dames van Indiase origine een platform biedt zich te presenteren en hun cultuur uit te dragen, staat ook wel bekend als ‘The Most Glamorous Indian Round Table Event of Holland. Jaarlijks wordt er door steeds meer mensen reikhalzend uitgekeken naar de spectaculaire show met wervelende entertainment acts waarin de mooiste aspecten van de Indiase cultuur worden belicht.

De 12 schoonheden die doorgaan naar de finale zijn:

Leena Asarfie – Amsterdam
Chandenie Baboelal – Hoogezand (GR)
Premika Boedhoe – Den Haag
Devika Couprie – Den Haag
Anuradha Jawalapersad – Amsterdam
Shayenne Ramlal – Arnhem
Shareena Dwarka- De Meern
Cheefanie Hari – Den Haag
Mina Ibrahim – Almere
Raisha Jankie – Den Haag
Warsha Koeldiep – Zoetermeer
Presilla Sadhoe – Den Haag

De Miss India Holland verkiezing is een initiatief van stichting Indian Culture Society (ICS). Bezoek voor meer informatie de website www.missindiaholland.net.

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, September 22nd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. waarom heet deze verkiezing ‘miss India verkiezing’ terwijl er haast geen een indiaas meisje in deelneemt???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.