Belediging Salman aan adres Sharukh

Bollywood - Belediging Salman aan adres SharukhDe twee Khans van Bollywood, die in het verleden erg goed bevriend waren, hebben inmiddels een paar jaar geen contact meer gehad met elkaar. In het verleden waren Shahrukh Khan en Salman Khan net broers die niemand uit elkaar kon halen. Helaas kwam er op de verjaardag van Katrina Kaif in 2008 een eind aan hun vriendschap. Door een woordenwisseling tussen Salman en Shahrukh, zijn ze hierna elk hun eigen weg op gegaan.

In een interview dat Salman Khan voerde tijdens de show van ETC Bollywood Business, maakte Sallu duidelijk dat het nooit meer goed zal komen tussen de twee. Volgens Salman hebben zij een miscommunicatie gehad in 2008 en hebben daarna nooit meer contact opgenomen met elkaar. In tegendeel is Salman Khan iets closer geworden met aartsrivaal van SRK, Aamir Khan.

Op de vraag of Salman zijn toenmalige beste vriend mist, gaf hij als antwoord: “Shah Rukh meri girlfriend nahi thi… apni purani girlfriend ko miss nahi karta, Shahrukh ko kyun karunga? (Shahrukh was nooit mijn vriendin. Ik mis mijn ex-vriendinnen niet, dus waarom zou ik SRK missen?) Salman Khan weet van elke Break up de aandacht van de media naar zich toe te trekken. Voor hem is het gewoon een kwestie van stoer zijn en voor anderen is het gewoon een kwestie van aandacht trekken. Shahrukh Khan zijn reactie hierop is veder nog onbekend. (©ZD/Bollywood.NL)

35 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, September 6th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Waarom altijd van die aandachttrekkerij?? k bdoel of je houd contact of niet waarom altijd de media het is toch iets prive? ga hhet dan niet zitte verdraaien( als dat gebeurt tenminste)

  3. Salman Khan wordt nooit volwassen hij blijft maar stoer doen.
    zijn goede vriende waar hij al jaren mee bevriend was laat hij zo gaan. Door stoer te zijn bereik je niks mee.

  4. Ja maar sommige mensen gaan dit niet leren of het zit in je of niet
    Maar wat bereik je hiermee niks toch?? alleen de “MEDIA” maar daar heb je niks aan

  5. wie over salmankhan iets ergs zegt moet gwn zijn bek houden!!!!
    wat heeft die arme sgat gedaan…hij is gwn goed en dat kunnen jullie niet aanzien omdat jullie fans zijn van sharukh khan..
    en RANIE hoezo salmankhan word nooiit volwassen hij blijft maar stoer doen deed jij stoer toen je nog een kind was dan ??hij is volwassen genoeg maar volgens mij aan jou worden te zien drink je nog melk van je moeder hahahahhaaaaa

  6. Aaahh,,, oke salmankhan doet inderdaad stoer jhaa..
    Maaar hij is wel de eerste die een stapje naar voren zet om het proberen goed te maken.
    maar wel op een ander manier typisch salmankhan.
    maarjaa… khooooopp dat het goed komt tussen hun!!
    Lovee U both(L)

    Maar echte grootste fan is shahrukhkhanloveeeU

  7. ok dit hier betekend at je u meningen moet geven en niet ekaar begint uit te schelden dus je moet gewoon accepteren wat de andere zeggen of het nu u idool is of van dz andere trek u da nh aan iedereen zijn mening en je moet ranie ook nh uitschelden !! kijk eerst naar u !! ik ben van salman als shrk fan en va nde rest en wat de andere zeggen soms hebben ze ergens gelijk !

    achja scatjuuuu jij scheld andere uit das ook nh volwassen eh.. in plaats van iets te zeggen over haar moeder zeg dan van ja iedereen zijn mening eh !!

    byee 🙂

  8. geloof niet alles mensen!! want de acteurs zullen het heel anders gezegd hebben maar de media kan het ook verdraaien om de aandacht te krijgen! nou ze zeggen niet voor niks eerst zien/horen dan geloven! sowieso geloof ik die bollywood news niet echt pas als ik hun intervieuw zelf hoor en of zie dan pas geloof ik dat..

  9. rani@!

    jij bent een loser lelijkerd!!!
    wat een dom wijf zeg ga leven zoeken als je salman
    liever hebt hoef je niet srk loser te noemen dom wijf
    met je ”PUNT IUT” wie ben jij dat jij dat beslist leeghoofd!!!!!
    en als je slim bent
    dont say anything about srk ok i’m warning you!!

    love my king !!!!!

  10. Shahrukh khan ligt echt niet wakker over wat een bejaarde anabool zonder enige succes die absoluut NIET kan acteren van hem vindt.

  11. Jullie zijn allemaal echt DOM he!!
    Het doet er niet toe van wie je fan bent MENSUNN het gaat om de kern
    i.p.v dat je DAAROP let gaan jullie andere dingen zitten zeggen
    Kan begrijpen dat je voor je IDOOL op komt maaree…
    dit gaat nergens heen he!!

  12. Ik vind dit zielig.
    Zien de mensen niet dat dit soort artikelen worden geplaatst om alleen wat reacties op te wekken bij mensen en dat ze elkaar verrot schelden omdat ze hun idool de beste vinden.

    Niet te geloven dat men hier altijd in trapt. Ik zie het vaker, wanneer er zulke berichten worden geplaatst, kun je ook meteen vele reacties verwachten met grof taal gebruik. Of in die richting.

    Entertainment, het houdt ons allemaal bezig…

  13. Maar ja de meeste mensen kunnen niet of willen het niet
    Als je het niet inziet dan krijg je dit soort dingen deze site is bedoeld om je MENING te geven en niet om elkaar uitschelden maar als je het niet kan dan wat kom je hier zoeken?!!

  14. Ik wil niet veel zeggen en ben fan van beiden.

    Maar toen SRK net begon, had hij geen huis, geld niks.

    Het was Salman, die hem onderdak bood.

  15. Ze zijn allebei topacteurs en allebei goed op hun eigen manier. Ik vind het wel jammer dat ze ruzie hebben, want ik had hen graag nog eens samen in een film gezien. Als je niet weet wat ik bedoel, kijk dan naar de film Karan & Arjun. Een topfilm met 2 topacteurs in de hoofdrol.

  16. heey kan iemand ff uitleggen ik begreep niet egt wat salman zei over srk tegen de media??
    over dat hij was mijn vriendin niet en ik mis mijn ex niet ??
    please wilt iemand uitlegge wnt ik snap het niet tussen hun

  17. idd actimeel die film heb ik ook gezien was egt een kei mooi film,
    srk en salman khan kunnen egt goed samen werken maar wel jamrr dat ze ruzie hebben.,,kan iemand mij vertellen wrm ze ookalweer ruzie hebben?….(trwns mensen ik ben ook geen fan van srk maar ik ga hem ook niet haten,,want hij maakt opzicht best well mooie filmen

  18. @ HAte srk ofsoo ietss!? Waaarom scheld je mensen uit voor NIETS het is jou meening tog of niet soms?? Wat kom jy eigelyk hier zoeke?? Kom je hier om een mening te geven of mensen UIT TE SCHELDEN??!!

    Ik ben geen fan van beiden maar blijven tog goeie acteurs…!

  19. W: je hebt helemaal gelijk man je ziet het dus ook goed,,,
    hate-srk-haters ben jij well goed wijs kijk wat je zegt man..<<<<<<sgaam jij je niet met die woorden laat iedereen zijn mening tog geven !!!!!!!

  20. eey afg_lady khoob gap zadi batchem mom kadet mee eens astom
    amo bozom salmankhan dega yak maze dega dara lool khudetom dokhtar aasti mefami ke tchi megom!!!!!

  21. maar kan iemand mij aub vertellen wrm srk en salmankhan eigenlijk ruzie hebben ??????plz dat wiel ik graag weten

  22. ik zeg wat ik wil ok! en trouwens je hebt wel gelijk dat
    mensen hun eigen mening mogen geven maar niet op die manier
    en ik ben echt een grote fan van srk salman khan vind ik ook een superr acteur maar als ik iets ergs over srk hoor dan kan ik er niet tegen dan zeg ik dingen die eigenlijk niet echt netjes zijn!!so gelijk heb je sorry mensen!! mar toch

    love srk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.