Ook Bollywood show A.R. Rahman afgelast

Bollywood show A.R. Rahman in DuitslandDe show van Bollywood componist en zanger A.R. Rahman, die op zondag 18 juli 2010 te zien zou zijn in de SAP Arena te Mannheim (Duitsland), gaat niet door op die datum. Dit is te lezen op de festival site op www.jaiholive.de. Volgens het bericht op de site is het concert uitgesteld, maar een nieuwe datum wordt niet gegeven. ‘Due to unforeseen technical difficulties, Think Events are saddened to announce Postponement of the ‘A.R. Rahman – Jai Ho, The Journey Home Concert’ is daar te lezen.

Rahman componeerde de muziek voor meer dan 130 Bollywood-films. Hij werd echter wereldwijd bekend met zijn muziek voor Slumdog Millionaire, de grote winnaar op de 81ste uitreiking van de Academy Awards. Zijn soundtrack voor Slumdog Millionaire werd bekroond met twee Oscars, de Oscar voor Beste Originele Score en de Oscar voor Beste Originele Nummer met het nummer ‘Jai Ho’. Rahman was de eerste Indiase filmcomponist die een Oscar won en tevens de eerste artiest uit India die twee Oscars won. Het optreden dat afgelast is zou een onderdeel zijn van de ‘Jai Ho’ worldtour door Europa, Amerika en het Midden-Oosten.

Gisteren werd ook bekend dat het Indiaas georiënteerd ‘Taste India Festival’ dat komend weekend zou plaats vinden op het malieveld in Den Haag, niet door gaat.

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, July 15th, 2010 and is filed under 26231. You can follow any responses to […]

  2. Jammer dat het niet door gaat.

    Ik hoop alleen dat wanneer ze een nieuwe data gaan inplannen, ze ook een voorstelling in Nederland moeten gaan inplannen.

    Ik kon er toch niet naartoe. Dus jah, zoveel maakt het niet meer uit.
    En ik denk dat de kaartverkoop er ook iets mee te maken heeft. Want in dat zelfde weekend zou Shahrukh Khan in Nederland gaan optreden. En de meeste gaan liever naar hem kijken.

    Nu ik hoor dat ze een aantal shows cancellen, hoop ik alleen dat ze de show van Shreya Ghoshal in okt niet gaan cancellen. Ze is een goede zangeres en ik wil er graag naartoe.
    De shows van Udit Narayan en Adnan Sami hoef ik niet persee te zien.
    En zoveel geld heb ik ook niet om al die show bij te wonen. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.