Aishwarya schittert op Cannes Festival

cannes2De beeldschone Bollywood ster Aishwarya Rai schitterde afgelopen woensdag op de rode loper van het Cannes Film Festival. Een ieder was onder de indruk van de 36-jarige Aish Bachchan, die met een prachtige lila avondjurk de knalrode loper bewandelde. Samen met Eva Longoria Parker liep Aish hand in hand het filmfestival binnen. Aish zou het ook goed doen in de schoenen van een prinses of een first lady, want ze wist heel goed hoe ze het publiek warm moest maken. Ze wist elegant te wuiven en gooide kusjes voor het publiek .

Aishwarya was op het filmfestival als representatieve van L’oreal. Eva Longoria viel qua schoonheid helemaal in het niet vergeleken met onze Indiase wereldschoonheid, Aishwarya Bachchan. Samen met haar man, Abhishek Bachchan zal Ais de film ‘Raavan’ promoten. (©ZD/Bollywood.NL)

14 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, May 17th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

 2. k denk ook dat dat het is te goed voele maar jahh moet wel en k vond haar kapsel niet zoo zoo mooi eerlijk gesegt (mijn mening)

 3. OMG Aish is mijn leven !!! De beste actress en de mooiste vrouw van de wereld.maar ze is veel verdiektt dat vond ik niet mooie en goedd pls vermager Aishhhhhhhhhh

 4. Ik vond het kapsel van Aish ook niet bijzonder.
  Haar lkeding vond ik wel geweldig.
  Kon ik maar zoiets leuks aan.
  Eva Langoria is ook een hele mooie vrouw, maar naast Aishwarya Rai, was zij niets op deze dag.
  En als ik heel eerlijk mag zijn, wist Aishwarya Rai dat en ze straalde ook iets arrogants uit.

 5. @Viri
  daarom weetje
  het kon wel wat lager haar kapsel!
  maarjahh haar smaak

 6. Aish filmster Eva tv-actrice. Zie jij de verhoudingen. Was Aish met Angela Jolie over de rode loper gelopen dan was Aish in het niet gevallen.

 7. de kapels is zekerrs wel mooi, het enige minpunt was dat het een beetje te hoog was. Maar de jurk en make up waren gwn perfect niet te veel en zekers niet te weing. Ik vind Eva ook heel mooi en elegant eruit zien. Wat kon ze meer doen. Aishwarya straalt gwn veel meer dan Eva.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.