Shiney Ahuja terug in Bollywood

Bollywood - Shiney AhujaShiney Ahuja, die een tijdje verdwenen was uit Bollywood, is terug. Enige tijd geleden werd hij beschuldigd van verkrachting. Shiney heeft van de rechter de opdracht gekregen om uit de buurt te blijven van Mumbai. Dit werd nadelig voor zijn filmcarrière, die net aan het bloeien was. Shiney wist het na dit schandaal voor elkaar te krijgen om alsnog in een film te kunnen acteren. Hij is akkoord gegaan om in een horror Bollywood film te acteren, genaamd ‘Shunya’. De film wordt geregisseerd door Puja Bedi. De vrouwelijke hoofdrol wordt in deze film vertolkt door Sayali Bhagat.

De vraag is als deze hoofdrolspeelster zich comfortabel zal voelen in de omgeving van Shiney, na dit schandaal. De opnames van deze film zijn op 12 mei gestart en konden vanwege zijn verbod in Mumbai niet op de geplande locatie plaatsvinden. Omdat Shiney niet in de stad Mumbai mag blijven, zal de film opgenomen worden in een ander stad, Lavasa, dichtbij Pune. Shiney schijnt in ieder geval klaar te zijn voor alle kritiek van de media en hopelijk is hij in staat de liefde en respect van zijn fans terug te winnen na zijn groot schandaal. (©ZD/Bollywood.NL)

10 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, May 14th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

  2. Nou hij kan zijn hele carrière in Bollywood wel vergeten!
    Denk je echt dat mensen naar een film gaan kijken van een verkrachter?
    Nou nee dus! Dus deze hele film gaat floppen !

  3. Werd hij alleen beschuldigd, OF HEEFT HIJ HET ECHT GEDAAN, want als hij dat meisje heeft verkracht, dan moet hij GESTRAFD worden. Punt.

  4. @Maya

    welke carriere ? 😛
    maar je heb ook van die mensen die hem gewoon zwart willen maken omdat hij beetje beroemd is en geld willen zien.

  5. nou nou kom op k denk egtt niet dat hy een meisje heeft verkr8 k bedoel dan ben je egtt levenloos niks te doen maar k denk jahh dat mensen zijn naam zwart wille make
    !!!

  6. Ik denk dat we niet zo snel moeten oordelen over Shiney.
    Over de gebeurtenissen en achtergronden weten we te weinig of niets af.
    En over iemands uiterlijk mogen we al helemaal niet oordelen.
    Verbeter de wereld en begin bij jezelf

  7. helaas weet ik niet wat er bij shiney thuis is gebeurd maar is er iets bewezen ? wie maakt zich zelf zijn eventuele gezin carriere en eventuele fans kapot ? het is moeilijk om op afstand iets te zeggen als je er niet bij stond.

  8. ik oordeel niet op uiterlijk is mijn mening is niet verkeerd bedoeld
    maar hij heeft wel een apart gezicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.