Ustad Rahat Fateh Ali Khan in Den Haag

Bollywood zanger Ustad Rahat Fateh Ali Khan in Den HaagEen van de meest beroemde Bollywood zangers van India, Ustad Rahat Fateh Ali Khan treedt dit weekend op in het World Forum Theater. Het concert op zaterdag 15 mei is al uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor zondag 16 mei om 14.00 uur. Khan geeft voor het eerst in Nederland een groot optreden. Ustad Rahat Fateh Ali Khan was zeven jaar oud toen hij les kreeg in klassieke Indiase muziek. Hij kreeg les van zijn wereldberoemde oom Nusrat Fateh Ali Khan, die inmiddels is overleden.

De uit Pakistan afkomstige Ustad Rahat Fateh Ali Khan is nu een van de bekendste en meest gevraagde zanger van Bollywood met vele hitnummers. Rahet heeft in 2004 de Sahara Award zijn hitnummer Mann Ki Lagan. In 2006 kreeg hij nog een Award uitgereikt voor het nummer Jiya Dhadak Dhadak Jaye. De ster reist de hele wereld over om concerten te geven. Hij trad al meer dan twintig keer in Amerika op. Elk optreden zingt Khan het laatste lied van zijn oom als eerbetoon.

10 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, May 13th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Echt jammer ik wilde ook gaan,ik ben fan van bollywoodsterren
    en verliefd op iedereen in bollywood!

    groeten
    Jan schrijvers

  3. Ik ben net terug van zijn concert….!!! It was superrrr..ik wil het iedeeen wel aanraden om te gaan serieuss zo een kans krijg je niet altijd!

  4. Lees vaak jullie website maar helaas staan er vaak fouten in.

    Zorg dat je eerst goed informeerd naar iets zoals over R.F.A.Khan

    bv deze zin : kreeg in klassieke Indiase muziek….klopt totaal niet als u terug zoekt en kijkt naar zijn informatie is het Pakistaanse muziek en niet Indiase muziek…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.