Priyanka verliest haar grootmoeder

Bollywood - Priyanka verliest haar grootmoederVorige week is de grootmoeder van Bollywood actrice Priyanka Chopra overleden. Priyanka was op de set van de film ‘Saath Khoon Maaf’ toen ze het nieuws te horen kreeg. Met spoed is deze schoonheid afgereisd naar Delhi. Enkele maanden geleden heeft ze haar Nana verloren en nu de moeder van haar vader. Priyanka liet via haar twitter weten dat het echt hard is om een grootouder te verliezen. Aan een vriend liet Priyanka weten dat de hele familie vorig maand nog bij elkaar was toen ze haar National Award had mogen ontvangen.

Deze familiebijeenkomst had haar grootmoeder ontzettend blij gemaakt en Priyanka had nooit gedacht dat die dag de laatste keer was dat ze haar in het leven zou zien. Deze Bollywood schoonheid heeft het zwaar om vlak na elkaar twee grootouder te verliezen. Gelukkig wist ze haar grootmoeder nog wat gelukkige familie momenten te bezorgen op de viering van haar National Award. (©ZD/Bollywood.NL)

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, May 11th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. eigen schuld dikke buld moest ze maar erbij zijn en niet opeens gaan acteren haar grootmoeder was ziek jah en dat is egt asiosaal ik vind het egt een hoertje lekker voor der dat shahid kapoor het met haar heeft uitgemaakt moet ze maar lekker niet gaan roken en gaan drinken vieze ma pampa makowlo ma sakasaka ik hoop dat zij geen awards meer krijgt voor die boete en god bestaat allah en dat weet ze best maar wie in krishna gelooft is egt een sukkel want allah bestaat JAAHH….

  3. heey als je moslim bent moet je met tameez prate okeej k ben ook molim k heb tenminste tameez nu weet k wrm mensen denke islaam is slecht

  4. Priyanka hoer? ga manieren leren man. Als er iemand overlijd die
    iemand dierbaar is , kan je ook gewoon een beetje medeleven tonen.
    En doe je dat niet , zet hier dan geen onzin neer.
    Priyank c. is wel 1 van de goeie actrices en daarbij is ze ook
    nog eens een schoonheid.

    Gecondoleerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.