Bollywood barbie Katrina krijgt stoere rol

Bollywood barbie Katrina krijgt een stoere rolBollywood barbie Katrina Kaif heeft tot nu toe alleen schattige en romantische rollen gespeeld in Bollywood. Maar ze heeft voor een aankomende film van Zoya Akhtar voor de verandering een actie rol geaccepteerd. Samen met Farhan Akhtar, Hrithik Roshan en Abhay Deol, zal Katrina te bewonderen zijn in deze actiefilm. Voor de opnames moet Katrina enkele gevaarlijke stunts uitvoeren met een motorfiets. Katrina die nog geen motorfiets kon besturen, heeft hiervoor enkele motor rijlessen moeten nemen. Voor haar is het een zware taak, want het al moeilijk om ‘gewoon’ een motorfiets te besturen. Voor de 25-jarige actrice is het een beangstigende uitdaging om dan ook nog stunts uit te voeren met een motorfiets. Haar vriend Salman Khan kan haar gelukkig wat privé lessen geven.

Katrina Kaif kijkt er naar uit om zo een stoer karakter te spelen in deze film. Farhan Akhtar heeft er onwijs veel zin in om ook deel te zijn van de film. Via facebook liet hij weten dat de naam van de film nog niet bekend is maar zo snel mogelijk bekend zal worden gemaakt. Hij ontkent de suggesties voor de naam ‘Running with the Bulls’. Deze film zal vanaf mei tot augustus worden gefilmd in Spanje. De Katrina-Hrithik film wordt in het eerste half jaar van 2011 verwacht. (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, May 10th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

  2. whatever katrina zij is feak man ze kan niet eens acteren ach jah pleaseeeee get a life dude

  3. Zij heeft alleen naam kunnen maken door haar looks. Acteren kan ze nog steeds niet. Hoepelijk is dat anders in deze film.

    Maar ze had toch al zo’n rol in Blue?! Het was maar een kleine rol, maar tog.

  4. Voor Hrithik No Problem,maar Voor Katrina Wel;Ze heeft wel een Lief gezicht,maar kan NIET Acteren.Springt(Jumping STAR) alleen in Bolly-Songs en kan geen Goed Bolly-Hindi Spreken.De Camera-mannen moeten extra werk doen en vergeet niet er moet steeds een Tekst Bordje voor gehouden worden.Maar JA; wat wil je;ZE is geen Indiase – maar een Engelse Dame.

  5. ik ben mag haar wel maar jahh ze kan eigenlijk niet goed acteren en halloo
    ze moest eerst hindi’s lere praten dan denk ik dat haar films beter ware en wat beter actere zou het wel lukke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.