Bachchan’s bezorgd om schoondochter

Bollywood - Bachchan’s bezorgd om schoondochterHet ging de afgelopen dagen niet zo goed met Bollywood actrice Aishwariya Rai. De schoondochter van de Bachchan’s ligt plat in bed vanwege een zware keelontsteking. Aish kwam ziek thuis van haar shooting voor de film ‘Action Play’ in Mumbai. Dit maakte haar schoonvader bekend via zijn blog op internet. Deze Bollywood schoonheid kon de afgelopen dagen niet slikken en praten. Ze heeft niet alleen een zware keelontsteking opgelopen, maar heeft daarnaast hoge koorts. Volgens het bericht van Amitabh Bachchan was haar conditie zo slecht, dat een ieder van de Bachchan familie zich ernstig zorgen maakte.

Aishwariya werd verwacht bij een Awarduitreiking, waar ze dus niet naar toe kon vanwege haar situatie. Haar lieftallige echtgenoot heeft de award uiteindelijk namens haar geaccepteerd. Gelukkig gaat het vandaag stukken beter met de schoonheidskoninging van Bollywood. De antibiotica die ze voorgeschreven heeft gekregen, zorgen langzamerhand voor beterschap. Ze kan nu wel een beetje slikken, dat betekent dus ook dat ze wel vloeibare voeding naar binnen kan krijgen. Hopelijk knapt Aish snel op, om verder met haar carrière te gaan!(©ZD/Bollywood.NL)

19 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, February 16th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. gewoon een liefdes injectie van amita bachan en alles over en dan kunne we weer genieten onze super mooie aishwarya rai.

 3. nouu ik hoop dat ze snel beter wordt een beetje liefdesdrankje van
  abischek bachan nouu dan is het opgelosstt
  het is wel raar dat ze opeens zoo ziek is gewordee

 4. ik vind het heel erg voor aishwarya ben er echt ziek van,kon ik maar bij haar zijn ik zou haar van top tot teen likken zodat ze weer beter word.aishwarya blijft mijn lievelind ik vind haar de mooiste meisje van de wereld,zelfs mooier dan angelina jolie.beterschap pop

 5. Sorry hoor maak je geen zorgen. Mooie beroemde rijke mensen gaan niet zo snel dood.

  Het is een gewone griep dat weet iedereen kom op zeg…!!!

 6. nou wat zielig maar ja wel te verwachten want griep heerst nu .
  dus ja logisch
  en ja ze word wel beter dus geen zorgen voor schoonvader amitab bachan hor .
  ze boft met zo een schoonvader dat wel .
  en jah het enige dat ik kan is beterschap .
  en word snel beter weer he aish

 7. amita bachan moet haar meer liefde geven en een liefdes injectie,zodat ze gauw beter is.oja topgeheim aihwarya heeft een relatie met amita bachan.abhishek is maar dekmantel zogenaamd getrouwd met haar.hij help zijn vader gewoon.abhishek heeft nu een relatie met deepika padukone .ik net van india de media weet er van.

 8. Ik dacht, dat ik de enige was, die het een beetje verdacht vond, dat zij en haar schoonvader zo close en intiem met elkaar omgaan.
  Het is natuurlijk niet zo, dat ze wat hebben, maar ze houden wel veel van elkaar. Schoondochter en schoonpa.

 9. Nou, het is maar een keelontsteking hoor. Ze doen echt alsof ze op sterven ligt! overdrijven is ook een vak! jeetje.

 10. whahahahahaha @ Ayesha kun je iets beter vinden loool want jou stomme grap was echt niet belachelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG wat zijn mensen psychopaten!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.