Bollywood op Internationaal Film Festival Berlijn

Bollywood op Internationaal Film Festival in BerlinVan 11 tot 21 februari wordt het Internationaal Film Festival in Berlijn gehouden. Samen met Cannes en Venetië is dit festival de belangrijkste pijler in de filmfestivalgeschiedenis van Europa. Het was een speciale editie van het filmfestival; niet alleen werd de zestigste verjaardag van dit event gevierd, maar er was hoog bezoek uit Bollywood. Shah Rukh Khan, Kajol en regisseur Karan Johar waren afgelopen weekend afgereisd naar Berlijn om daar hun nieuwste film ‘My name is Khan’ te promoten.

De drie waren er niet alleen om de film te promoten en vragen van de pers te beantwoorden, maar woonden vrijdagavond ook de eerste vertoning bij van de film op dit festival. ‘My Name is Khan’ ging afgelopen donderdag wereldwijd in première en heeft volgens de eerste berichten voldaan aan de verwachtingen van het filmpubliek.

De drie waren zondag op tijd terug in India om Valentijnsdag te vieren. 😉

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, February 15th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Een hele goede film. Film met goede acteer prestataties en een goed verhaal.

    En Kajol maakt echt een impact op je.

    Petje af.

  3. ik vind sharukh khan te pro pakistanmoslim.maar dat is mijn mening nu ik die film heb gezien.terwijl je in india woont moet ik het niet kunnen vinden.in pakistan leven ook milioenen hindu,s maar die hebben geen enkel rechten laat staan een pro hinduflim maken.

  4. @Rajivie

    Ben helemaal met je eens !! Super Film .. !!

    Zoals ik al eerder heb gezegd.. Deze film kan je niet navertellen, je moet het gewoon zien!!

    Sharukh & Kajol Hebben echt super goed geacteerd !! Ik denk dat ik nog een keer naar de film ga !! 😀

  5. Nou dat belooft wat:

    deze review kwam ik tegen en ik weet voldoende:

    I will be honest and cut to the chase.

    This movie is awfully Cheesy, extremely long and a massive bore!

    In this day and age of new Indie cinema in Bollywood, why do the Karan Johars insist on repeating the stupid formulas of the 1990s. Im surprised people here think its Shahrukh’s best work – whatever happened to good taste. SRK tried hard but if you have seen Dustin Hoffman in Rainman and Tom Hanks in Forrest Gump, his performance will come across as Ordinary.

    The story/screenplay is predictable, stupid and painfully below ordinary.

  6. Zo’een film heb ik nooit gezien, de verhaal is perfect. de acteurs zijn provisional. Dit is de bollywood best film ooit. we zijn geen joden die viese amerikaanse shit kijken, ik haat die rasisten (amerikanen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.