Priyanka Chopra zeker in vervolg op ‘Don’

Bollywood actrice Priyanka Chopra zeker in Don 2Eindelijk is het bevestigd dat Bollywood actrice Priyanka Chopra de hoofdrol zal vertolken in de film ‘Don 2’. In het eerste deel van Don, heeft Priyanka een top presentatie neergezet tegenover Shahrukh Khan. Het idee voor een deel 2 van Don was er al tijdens het maken van de eerste film. Daarbij was het zeker dat Shahrukh Khan ook weer in het vervolg, de Don zou zijn. Daarentegen was het voor Priyanka niet zeker of zij in deze film de hoofdrol zou vertolken.

Voor de 27-jarige actrice is het een eer dat zij gevraagd is om ook deel uit te maken van de cast. Voor Priyanka, die super enthousiast is over dit vervolg, is het na lange tijd weer een rol in een actiefilm. In Don Deel 2 zal ze als de vurige Roma, Don proberen te verslaan. Voor deze rol heeft ze enkele trainingen moeten volgen om als een professionele vechter The Don te verslaan.

Priyanka heeft recentelijk een National Award als beste actrice in de film ‘Fashion’ binnen weten te slepen. Haar laatste film ‘Pyaar Impossible’ is toch niet zo een succes geweest als men verwacht had. In het jaar 2010 hoopt Priyanka er het beste van te maken. Ze is op dit moment bezig met het afronden van de film ‘Anjaane Anjaani’ en gaat dan weer verder met haar volgende ‘Baby’, zoals ze elke film van haar noemt.

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, February 10th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Oki Tof kijk echt naar uit. Ik had gehoort dat Sushmita sen of priyanka in de film zou spelen. Het is dus priyanka geworden.

  3. ik ben benieuwd wat ze er van gaat maken
    ik mag haar niet ze doet te hoog moedig en denkt dat ze alles kan maken in bollywood .
    en niet alleen dat ik hou niet van haar films dus tja voor mij maakt ht niet uit hor eigelijk
    maar we zullen zien wat ze er van gaat maken en nog heel veel succes
    met haar don 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.