Hoofdrol voor tenisser in Bollywood film

Hoofdrol voor tenisser in Bollywood filmDe Indiase tennisser Leander Paes, die aan de zijde van Cara Black het gemengd dubbelspel op de Australian Open won, wordt acteur in Bollywood. De eerste film met de Indiase tennisser verschijnt in het najaar op het witte doek meldt het ANP. Op zijn 36ste denkt Leander Paes stilaan aan zijn carrière na het tennis.

De Indiër, die al meer dan tien jaar het gezicht is van het Indiase tennis, volgde onlangs acteerlessen en kreeg een aanbieding om mee te spelen in een Bollywoodfilm. Volgens enkele Indiase bronnen zijn de eerste draaidagen al achter de rug. Paes zou de hoofdrol spelen in een psychologische actiethriller.

Een Slumdog Millionaire is Paes niet. Wel een Tennis Millionaire. De 36-jarige dubbelspecialist heeft elf Grand Slam-dubbeltitels op zijn palmares staan: zes in het mannendubbel en vijf in het gemengd dubbel. In 1999 stond hij op de eerste plaats op de dubbelranking van de ATP. Ook zijn ouders waren topsporters. Papa was hockeyspeler, mama baskette op hoog niveau.

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, February 2nd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Het is niet zo moeilijk om acteur te worden. Je bent de zoon of dochter van of een tenisser in dit geval. Als je maar een beetje populair bent is KUNNEN acteren niet belangrijk.
    Als M. Dutroux ooit uit de gevangenis komt kan hij zo in India aan de slag kunnen. Hij is al ergens bekend om.

  3. Hmmmmm ik weet niet of Dutroux geschikt is, voor een bollywoodfilm. Maar ik denk dat iets met kinderen wel bij hem past!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.