Cabaret met Hindoestaanse roots

Bollywood - Cabaret met Hindoestaanse rootsWat moet een Hindoestaan als hij geen arts, advocaat of zanger van het levenslied wil worden? Dan gaat hij het OHM-jongerentelevisieprogramma ‘Ch@tney.nl’ presenteren, hij toont zijn komisch talent in sketches over hindo’s en don’ts en laat zien ook als acteur het nodige in zijn mars te hebben. In zijn eerste cabaretshow leidt Narsingh Balwantsingh u langs Bollywood, cricket, goeroes, Suriname, India, Prem en Gandhi. Narsingh is ‘Trots op Rotiland’ en dat laat hij weten ook.

Narsinghs zoektocht door het leven is zeker niet de makkelijkste, maar wel de leukste. Wat overeind blijft, is de trots op Rotiland. Narsingh Balwantsingh is het gezicht van het jongerenprogramma Ch@tney.NL dat te zien is op Nederland 2. Dat hij ook acteren kan, bewees hij in de film Over Rozen, die de Tuschinski Award en de AVRO Nassenstein prijs won.

Vanaf 9 januari 2010 zijn de try-outs.

5 REACTIES

 1. Deze heer is goed bezig en geeft een uitstekend voorbeeld aan zijn generatiegenoten. Ik vind het erg leuk wat je doet en vooral de wijze waarop je zaken aanpakt, complimentjes.

  Ga zo door, ik weet zeker dat je veel meer zult bereiken dan dat je tot nu toe al hebt gerealiseerd!

 2. Goed Bezig!!! Ik wil die Show wel zien!

  trouwens, ik zag hem een aantal weken geleden in de film deuce bigalow male gigolo. Hij speelde een indier met een ontzettend slecht accent (hahahaha)…..

  ik hoop dat zijn show een succes wordt.

 3. Goedzo Narsingh !!

  i am proud of you !!

  maarree is het neit tijd voor wa meer nieuws ik bedoel : de trailer van My name is khan is uit !!! dat mag er heus wel opstaan ITS THE MOVIE OF HE YEAR !!!!

  XXXXX KAJOL ALVAST EEN PRETTIGE JAAR WISSELING

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.