IIFA Bollywood Awards 2011 in Canada

IIFA Bollywood Awards 2011 in CanadaTerwijl het nog niet bekend is waar de IIFA Bollywood Awards komend jaar gehouden worden, is afgelopen weekend duidelijk geworden dat het event in 2011 in Toronto (Canada) zal plaats vinden. Van 16 t/m 19 juni 2011 zal de International Indian Film Academy Awards show voor het eerst in Noord-Amerika worden gehouden. Het nieuws werd zaterdag in Mumbai naar buiten gebracht door Vivek Oberoi, Celina Jaitely, Ramesh Sippy en Dalton McGuinty, de premier van de provincie Ontario.

Volgens de Canadese overheid zal de IIFA show 60.000 bezoekers trekken naar Ontario en zullen 350 miljoen televisiekijkers wereldwijd de show kunnen volgens. Er worden cira 500 Bollywood sterren en andere belangrijke spelers uit de Indiase filmindustrie verwacht. De Indiase topacteur Amitabh Bachchan is IIFA’s brand ambassador.

Met betrekking tot de IIFA Bollywood Awards 2010 is er nog geen duidelijkheid. Diverse steden zijn nog in de race om het event te organiseren. Volgens insiders zal het event in 2010 plaatsvinden in Abu Dhabi of Seoul. We houden je op de hoogte.

8 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, December 14th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. iifa awards 2009 was broing
  dus ik hoop dat de rest in 2010 komt
  want 2009 .. was een mislukking
  iifa 2008 was leuk

 3. Oke dan ik hoop dat Rani´s Dil Bole Hadippa een HIT is geworden
  Dit jaar zijn er wel wat leuke film´s uitgekomen.

 4. ik vond idd ook dat iifa 2009 niet leuk was maar de rest vond ik wel heel leuk! hopelijk word dat het bij deze ook =)

 5. ik vindt Persoonlijk bij al die indiaase awards dat er een what-ever sfeertje hangt,ze probere altijd nog wat te grappen of iets maar tevergeefs. in mijn ogen vindt ik het echt gwn fake fake en nog eens fake

 6. […] de locatie voor de IIFA Awards dit jaar bekend was. Eerder was al bekend gemaakt dat de IIFA Awards volgend jaar (2011) in Canada gehouden zouden worden terwijl de locatie in 2010 nog niet bekend was. Begin dit jaar werd Korea […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.