‘In da Bollywood mix!’ in Paradiso

'In da Bollywood mix!' in ParadisoOp woensdag 9 en do 10 september vindt in Paradiso het evenement ‘In da Bollywood mix!’ plaats. Op die twee dagen wordt Paradiso’s bovenzaal omgetoverd tot een bollywood-filmset vol glitter & glamour. ‘In da Bollywood mix!’ is een swingende hutspot van bekende en minder bekende Indiase én Westerse covers uit zowel de jaren 80 als 90 overgoten door een very-hot-hot-hot massalacurry.

Samen met Funkmaster Jurgen ‘Punjabi’ op z’n gitaar, go-go -latina MariDanceAna, backing vocal sizzling Ghieslaine en het adembenemende Bollywoodnachtegaaltje: miss Sharla Sookha brengen Jilesen & Jagdewsing dampende beats met fluweelzachte tabla’s en funky Bollywoodrifjes die moeiteloos doorstoten naar stevige rocksolo’s.

Kortom een muzikale trip van Oost naar West met een jaren 80/90 vibe vol geremixte sing-a-longs van divo’s als Prince & Mohammed Rafi en diva’s als Chaka Khan, Lata Mangeskhar en natuurlijk ook Madonna. ‘In da Bollywood mix!’ is een van de vele optredens die door het Amsterdam Fringe Festival de komende week zijn geprogrammeerd.

9 REACTIES

  1. dit is great man

    hoe kan ik aan kaarten komen?

    wat kosten de kaarten ?

    wat is de tijd waarop ze optreden?

    mvg

    Desh

  2. Als het in Ahoy of in een andere Theater hier Rotterdam was, dan zou ik zeker gaan. Maar in Paradiso door de weeks is voor mij ook niet te doen. Succes daar met de concert daar. Groetjes ………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.