Fans Sharukh Khan protesteren in India

Fans Sharukh Khan protesteren in IndiaFans van Bollywood ster Shahrukh Khan gingen gisteren de straat op in Allahabad in India met posters van hun idool, terwijl enkele Amerikaanse vlaggen in brand werden gestoken. Ook in New Delhi gingen met name moslim jongeren de straat op om te protesteren tegen de behandeling die Khan kreeg bij aankomst in Newark, op doorreis naar Chicago.

Volgens de filmster, die een heldenstatus geniet in India, werd hij in Newark ter zijde genomen wegens zijn achternaam. „Ik was boos en voelde me vernederd”, reageerde hij na afloop. Khan, een moslim wiens ouders al voor de deling van het Indiase subcontinent vanuit het huidige Pakistan naar India kwamen, is getrouwd met een hindoevrouw. Het paar heeft twee kinderen.

26 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, August 17th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. het enige wat ze van amerika krijgen is sorry hahaha 😉
  maar nu weten ze togh wie hij is en ik denk niet dat dit vaker zal tegenkomen
  jeeetje en gelijk protest en vlag in brand steken :s

 3. ik vind het egt niet normaal hoor ze moeten ff ophouden in die amerika wat denken ze wel niet dat amerika is ik bedoel ze gaan vet cheken en zo en iedereen moet tog sharukh ji wel kennen de enige wat ze zeggen is sorry dat vind ik niet nor maaol hoor hij is vette superstar en ze gaan hem zo vernederen en zo ik vind dat sharukh ji jmeer respect moet krijgen hoor

 4. nou nou wat een drama…vind ik wel dom van de amerikanen ik bedoel king khan is tog wel wereldberoemd duss hoe kunnen ze hem nog verhoren over zijn achternaam….stomme mensen alsof niemand anders Khan kan heten…maar goed snap best dat shahrukh boos is…

 5. wahjooww wrm moeten ze nou racistisch doen 🙁
  okey hy is moslim en dan wat???
  ze hebben zeker geen leven daar!!

 6. Hollywood sterren worden als ,god, ontvangen in india , laat dit een les zijn voor de indiërs. Nu weten ze hoe het gaat , laten ze maar hun excuus aanbieden.Dit is gewoon een beledeging naar het adres van ,SHAH RUKH KHAN< .Wie volgd er straks? Hij is niet de eerste en ook niet de laatste

 7. Shahrukh Khan moet zich niet aanstellen. Er is nou eenmaal een wet in Amerika die het mogelijk maakt dat ze mensen mogen ondervragen.

  En de islam erbij betrekken slaat ook nergens op. Ik word ook aangehouden als ik naar UK ga. Moet ik nu gaan roepen dat ze dat doen omdat ik moslim ben?

  En die fans hebben helemaal niks te doen. Daarom hebben ze genoeg tijd om voor ieder klein issue te gaan protesteren.

 8. die security mense wisten niet wie hij was maar ik hoorde dat die andere mensen daar wisten wie hij was en zeide dat is srk enzo hij isd geen terrorist maarjh hij is niet in gevangenis gegaan 2 uurtjes ondervraagd niet gelijk aanstellen maar als ik in zijn plek was zou ik gelijk flippen 😛

 9. Haat amrika! Ze hebben Michael Jackson vermoord omdat hij MOSLIM werd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. goed gedaan jongens
  als ik daar was had ik ook meegedaan
  kanke amerikanen hatelijke mensen met hun gele gezichten
  egt een hekel aan ze vanaf nu

  gekke mensen ga leven zoeken wat zitten julie agter
  hem aan
  nou jah shahrukh you’re the best
  and i’m your biggest fan ever
  i don’t how to explane that but i mean it i swear
  i want to see you ones in my live

  shahrukh you’re the coolest
  my friend

  lovesss, from your friend

 11. srk fan gele gezichten hebben die chinezen hoor net die amerikanen xD en je zei tegen hun racisten maar je bent er zelf 1 muwahhah internetgangstertje hahah
  srk was niet zomaar aangehouden er was nieuwe systeem in die computer dier verdachte was zelfde leeftijd als hem zelfde achternaam zelfde geloof zelfde kleur huid dus het is logisch dat ze hem aagehouden hebben

 12. mensen, het is normaal dat een ieder wordt gecontroleerd en ondervraagd in america gezien het september gedoe. sarukh stelt zich aan ,omdat hij beroemd is ,meer niet.

 13. Wat een idioten die mensen die gaan protesteren.
  Zoals Shilpa Shetty ooit bij Raymann is Laat zei: ‘Het is gewoon een klein groepje mensen die op deze manier publiciteit wilt trekken’ (Toen Shilpa gezoend werd…)

  En dat is hier inderdaad weer het geval. Hoe wordt je het snelst internationaal bekend? Nou, door masaal de straat op te gaan en de idioot uit te hangen zoals deze mensen.

  Ikzelf ben een enorme van van Shahrukh Khan, en heb ook veel respect voor hem, alleen moeten mensen niet denken dat hij god is..

  Die controle is trouwens gewoon normaal. Als je in Amerika een minder grote ster bent dan in India, en je naam komt toevallig overeen op een computerscherm dan vind ik dat het vrij normaal is om hem even vast te houden, en hem te overhoren.

  En nog twee dingen; die man heeft maar twee uur vastgezeten, en het is allang voorbij..

  Mensen zijn soms echt raar…

 14. ze zijn gek in india om te gaan protesteren tegen zoiets stoms.

  ze hebben zeker niks te doen?

  en SRK GET A LIFE DUDE.

 15. Jullie hebben allemaal wel veel praat!!! Ik vraag me wel af wat jullie zouden doen, moesten jullie ook 2u lang onschuldig worden vastgezet als onbekende mensen, laat staan als beroemde acteurs!!!

 16. WAT ZIJN WE TOCH ALLEMAAL AARDIG HIER. GEZELIG!

  IK BEN MET Unknown EENS. NIET Z’N DRAMA MAKEN MENSEN. EN VOORAL DIE srk fan. JE BEN EN FAN VAN HEM MAAR GA JE NIET TE VER?
  OKE IK VIND DAT VS SOMS ECHT ACHTERLIJK DOEN. MAAR DAT 2 UURTJES CONTROLE… KAN GEBEUREN ZE VERDEDEGEN HUN LAND, MAAR WEETEN NIET DAT HUN EIGEN MENSEN HUN LAND IN GEVAAR BRENGEN 😛
  EN ZIJ (VS) DE ANDERE LANDEN. (ZOALS..,IRAK,AFG,..)

 17. EN O JA,
  WIE ZEGT DAT SRK MOSLIM IS? ZIJN OUDERS WAREN ALLEEN MOSLIM, EN ZIJN NAAM. NET ALS SALMAN KHAN HIJ DRAAGT EN JEZUS KETING EN VOLGENS MIJ SRK OOK. EN HIJ IS GETROUWD MET EN HINDOE VROUW EN SALMAN HEEFT MET KATRHINA.

 18. wat jammer van die reactie in usa srk zal waarschijnlijk een goede man zijn , ik vind het jammer dat veel mensen het voor een ander kapot maken.(en daarmee bedoel ik srk niet)

 19. Shah Rukh Khan zegt wel dat hij een moslim is, maar hij is geen praktiserende moslim zoals de meesten van ons… En ja, ik denk dat we allemaal fans zijn van Bollywood in haar geheel, anders zouden we in eerste instantie niet op deze site komen!

 20. Lieve vrienden,

  Zie het zo…
  Nu zit jij met een groepje van 10 man in een afgesloten ruimte te chillen. Onder betreffende groepje bevinden zich 2 megasterren uit Bollywood, Sharukh en Akshay.

  Je komt er plots achter, dat jij je diamanten ketting van €3.000 kwijt bent, die je ooit van je dan al overleden pa hebt gekregen. Je bent van slag maar herinnert je maar al te goed, dat je al iets raars voelde tijdens het dansen.

  Nu vraag je beleeft aan de groep of ze je kunnen helpen. Ketting is niet te traceren en je haalt de politie erbij. De politie fouileert allen behalve de 2 lieve megasterren en helaas zonder resultaat….je weet nu bijna 100% zeker dat één van deze megasterren je dure ketting heeft. Nu zegt de politie de 2 megasterren ook te zullen fouileren. Wat doe je dan…zeg je dan ook…I love Shahruk of Akshay….raak ze niet aan anders vermoord ik je?

  Neen…dan hoop je maar al te graag dat de politie hen protocollair ook volledigheidshalve controleerd. Kortom, regels zijn er niets voor niets…een ieder moet deze respecteren en ook Sharukh. Iedereen staart zich blind op wat de media roept maar niemand kijkt naar de omstandigheden….Sharukh was niet de enige passagier…. de politie controleert alle passagiers en natuurlijk neemt dat flink wat tijd in beslag……..

 21. dese amerikane syn gwn verrroottt!! se voele sich wel heel erg hooog!! k bn helemaal gheen fan vn srk mrr tg vind ik wel dt se te veel moslims verdenkennnn vn terrorisme enzoo dese amerikanen doen juist allemaal terroristische dingen net als die gebeurtenis vn wtc was ook door bush gebeurdd trwyl se moslim de sguld gafen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.