Bollywood sterren maken video voor Jackson

Bollywood sterren maken video voor JacksonOp de dag dat popster Michael Jackson 51 zou zijn geworden, tevens de dag dat hij begraven wordt: 29 augustus, brengen diverse Bollywood sterren een eerbetoon aan hem. Dat doen ze middels een muziekvideo die boodschappen bevat van populaire Bollywood acteurs als Shahrukh Khan, Hrithik Roshan, Shahid Kapoor, Katrina Kaif en Priyanka Chopra. De artiesten hebben hiervoor vrijwillig de handen ineen geslagen, meldt de Belgische krant De Standard.

De productie krijgt de naam ‘We Lived in His World’, zo liet de succesvolle regisseur en componist van filmmuziek Vishal Dadlani weten aan het dagblad Mumbai Mirror.

UPDATE: De begrafenis van Michael Jackson vindt plaats op 3 september. Dat heeft de vader van de overleden popster, Joe Jackson, vrijdag verklaard tegenover Amerikaanse media aldus Nu.NL.

19 REACTIES

 1. IK VIND DAT HET FEEL LIEF IS DAT DE BOLLYWOOD ACTEURS OOK ITS WILLEN DOEN VOOR MICHAEL JACKSONS HERINERING MICHAEL ZAL ALTED LEVEI IN ONZE HARTEN EN WE GAAN MICHAELS MUZIK VOOR ALTED HEBBEN DUS IK WIL ALEN TEGEN MICHAEL JACKSON ZEGEN DAT IK HEM GA FEEL ERG MISSEN MICHAEL I WIL ALWAYS LOVE YOU YOU WIL BE NR 1 FOR NE FOREVER WIT LOVE L.B ANJELY KHAN

 2. Wel Lief Van hun dat hun iets doen voor michael jackson
  ik ben echt een grote fan van hem ik mis hem heel erg Ik Luister nog alleen muziek van hem nog

  Ik Mis Hem echt

  groetjes rani

 3. Geweldig gebaar voor werelds beste Pop artiest allertijden!
  MJ was een creator en heeft mensen op mondiaal niveau overladen met zijn high quality songs en dans acts. Bovendien heeft hij in alle anonimiteit astronomische bedragen geschonken ten behoeve van de kansarmen.

  MJ is een voorbeeld voor zovelen die welgesteld zijn en de beschikking hebben over een fors vermogen. Gun de armen ook wat en doe dat door mooie woorden in daden om te zetten zoals MJ dat deed. Voor mij was MJ een devta die opgevroten is door deze zwaar gecommercialiseerde wereld……..

 4. hij was wel een wacko he geef toe mensen xD
  hij moest medicijnen sliken om niet sex te heben met kleine kinderen

 5. Nou zeg Rishan dat zijn allemaal paparazzi verhalen tssss na zn dood wilt iedereen nog een slaatje uitslaan zieligggg jammer dat er nog mensen in de pers geloven.Die arme man is gewoon kapot gemaakt en vermoord door de pers en die 2 valse beschuldigingen 1 van een geldwolf(Jordan Chandller)en de andere was een Kankerpatient die eigelijk achteraf de dood verdiende maar dankzij M.J kankervrij werd.
  Voor meer kijk op Youtube naar NEVERLAND THE UNTOLD STORY en oordeel zelf maar.

  Fuck the press M.J was and is the BEST!!!!

  Leuk dat Bollywood een eerbetoon gegeven aan de King off Pop.

 6. Shaffi, TOP man…Jij begrijpt pas goed hoe deze wereld aan de vork het gestoken…alles draait om commercie en zonder twijfel gaat dat over de ruggen heen van succesvolle mensen als MJ

  Wat jij schrijft is de kern van de zaak! Het verbaast me hoe mensen zo naief en soms zelfs dom kunnen zijn en steeds weer in die wild west verhalen van de pers/media geloven……Volgens Bush had Irak ook Massa vernietigingswapens en die Powell liet daar zogenaamde bewijzen voor zien via satelietbeelden en iedereen geloofde het….uiteindelijk hebben al die experts er NIETS gevonden en niemand die Amerika op het matje roept…direct wegmoffelen….En dat is nou precies de realiteit….Irak kent nu de grootste Olie export sedert tig jaren…waar gaat alle olie naar toe……VS natuurlijk…Enne…Olie = Geld!

 7. Rishan je bent een ziek mens. Probeer eerst de realiteit over MJ achterhalen en dan pas je stomme commentaar verplaatsen je bent ziek en je gedachten ook loser!!!!!
  Michael Jackson is the BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!

  Rishan u Scks

 8. Dus dat Ron!! En degene die hij moest hebben (Bin laden) heeft hij nooit te pakken gekregen ,dus Bush d8t dan maar een zondebok opzoeken (Saddam Hoesein) een lachertje!!!

  Met hun zogenaamde historische uitspraak ”LADY’S AND GENTELMEN’S WE GOT HIM’!!) hhahahahaha(lol).
  Het was eerder van (WE GOT THE OIL).

  ZO was ook het leven van the great M.J omdat de media daar geld aan verdiende en helaas nu hij er niet meer is blijven ze door verdienen met hun shitverhalen!!Hij schijnt nu in leven te zijn OMG!!!Ipv dat men goed luistert wat M.J te vertellen had in zijn songs en intervieuws gaan ze roddelblaadjes kopen en geloven.Die arme man is geen pedofiel of gay geweest hij hield ontzettend van kinderen op een manier hoe een ouder van zijn kind houdt.
  Hij zag geen verschil in ras,religie of kleur zoals hij dat altijd zo mooi zei:’I SEE GOD IN A CHILD FACE’.

  En als het zo erg is om van kinderen te houden buiten je eigen kinderen,dan mogen ze mij ook de doodstraf geven!!

  P.S Ron ik ben geen man hoor hahahahha.Shafina (Shaffi)

 9. Hoi Shafina,
  Om te beginnen mijn oprechte excuses voor mijn foutieve veronderstelling dat je van het mannelijke ras bent.
  Maar gut, ik respecteer zowel man als vrouw, zolang je maar op genuanceerde wijze met elkaar kunt babbelen en eventuele meningsverschillen kunt respecteren!

  Je hebt duidelijk een prima niveau van denken en daarom kunnen wij op één golflengte met elkaar communiceren! Jij zegt wat ik denk en dat impliceert dat jij de dingen ziet zoals ik dat ook zie en dat heeft weer met ref.kader en visie te maken. Kijk maar naar dit forum en overtuig jezelf hoe het gedachtengoed van het gros van de mensen is vormgegeven…het niveau is vaak bedroevend en kent sowieso geen diepgang. Ik vraag me af of deze mensen de realiteit wel onder ogen (kunnen) zien. Voor mij is dat ook de verklaring voor het desrespect en de maatschappelijke verloedering van normen en waarden. De wereld draait om “Politiek” en “Commercie”. Toen MJ werd ontdekt en men kennis maakte mt zijn weergaloze talenten, werd hij direct omringd door al die horken, die over zijn rug geld moesten verdienen. Denk zo, iedereen weer dat er circa 100 milj exemplaren van Thriller zijn verkocht..opbrengsten destijds 100 milj * 10 gulden = 1 miljard. Dan de rest van zijn albums. Realiseer je goed..MJ deed ALLES zelf (schrijven/music/meerdere stemmen/bednken clips/ ezn.). Welke kosten had ie dan? En dan heb ik zijn megaconcerten buiten beschouwing gelaten. Die proletariërs (zogenaamde zakelijke vrienden, pers/media) hebben hem uitgebuit en afgemaakt!!!

  En dan zijn pedo en gay gedrag. Als een adja (opa) met zijn kleinkind speelt, hem knuffelt en hem bij hem in bed neemt, is hij dan ook een pedo…neen…. dan is het volgens de mensen liefde? Het is een voldongen feit dat MJ door de rechtbank in de VS is VRIJGESPROKEN van alle beschuldingen ter zake kindermisbruik!!! Wat moet er dan nog gebeuren om mensen te overtuigen? Niets, dan kun je je beter niet met deze mensen inlaten…laat ze maar in hun eigen wereldje zou ik zeggen…ook dat is hun goedrecht…..maar wel jammer dat ze niet in staat zijn en/of onvoldoende geëkipeerd zijn om de werkelijkheid te doorgronden……………

 10. Hey Ron,

  Hahhaha geeft niet hoor Shaffi is ook niet echt een vrouwlijke naam.

  Juist je hebt het perfect geformuleerd!

  Ik heb mezelf ook dood geergerd om die bekende nederlanders in ons land met hun reactie om M.J. de meeste vonden het zo dubbel gevoel hebben vanwege de aanklachten tegen hem en d8t ik ook zo van kijk die gasten nou ze zitten zelf iedere fotograaf of roddelblad aan te klagen over de leugens die over hun geschreven wordt in die bladen.
  En roddels over M.J geloofde ze en smulde ze ervan Hypocrieten!!
  Dit deed me meteen denken aan die liedje van M.J Man In The Mirror.

  If you wanna make the world a better place.
  Take a look at yourself and then make a change.

  Zoals jij al zei M.J deed echt alles zelf en daarom respecteer ik hem zo erg, want hoeveel van dit soort mensen bestaan er? En zo 1 zal er nooit meer komen.

  Trouwens die 1ste aanklager Jordan Chandller(1993) die heeft toe gegeven dat M.J hem niets aangedaan had,het moest van zn geweldadige vader,hij was zo geshockeerd van M.J dood dat hij het eindelijk toegegeven heeft.Die 2de aanklager Gavin Arvizo(2005) was volgens de juryleden een lachertje en tijdverspilling,kijk maar naar de intervieuws van de juryleden op youtube.

  Maar anyway ik verheugde me op zijn comeback en sinds zn dood kan ik het niet echt een plekje geven alleen maar omdat ik weet en zn fans weten hoeveel verdriet deze icoon heeft gehad en desondanks bleef hij zn muziek en One million dollar smile geven die ik erg zal missen.

 11. Ron kalloe
  Je zei het goed: laat die mensen maar geloven wat ze maar willen. Ik ben helemaal eens met je 🙂

 12. Shaffi, ook jij brengt de zaken prima en ook nogeens met onderbouwing. De ellende en zakelijke ondergang van MJ is precies bij Jordan Chandler begonnen. Let wel, MJ heeft dit jongetje destijds voor circa 50 miljoen dollar afgekocht om hem tevreden te stellen en zodat hij ophield. Das gelukt, want daarna hoorde je toch niets meer van z’n ouders? Het ironische is, dat MJ dit jongetje NOOIT verwijten heeft gemaakt of hem anderszins in de pers heeft neergehaald…dan moet wel een heel groot mensen zijn hoor!

  Met Gavin Arvizo wist MJ geen raad en dit zou zijn finale ondergang inleiden. Dit proces heeft hem niet enkel zakelijk maar vooral fysiek, geestelijk en psychisch compleet verwoest..hij zou nooit meer de oude worden. Denk na, een mega superster als MJ wordt in z’n slaapkleding met handboeien naar de rechtbank gesleept en de hele wereld kijkt toe. Bill Clinton werd als presidient geeerd om zijn “eerlijkheid” in de Lewinski affaire..hij werd nog populairder….precies andersom….zo gaat dat als je bakra bent! De pers maakt of breekt je, verrotte gangsters zijn het!

  Zo ook die media hypocrieten hier, die nog dommer dan stom zijn. Toen MJ zijn nieuw “This Is It” concert presenteerde werd hij uitgelachen en compeet belachelijk gemaakt door die zielige clowns van RTL Boulevard. Toen MJ stierf, deden ze alsof hun vader en moeder dood was gegaan…ze doen het allemaal om de kijkcijfers….ik heb RTL Boulevard sindsdien definief verbannen en zal er nooit meer naar kijken. Als je deze 2 zaken nasst elkaar zet, zie je hoe de pers de publieke opinie manipuleert…precies zoals het hun uitkomt! Hoe dom kunnen mensen zijn…..ze geloven alles zonder maar iets inhoudelijks van de zaak af te weten..kippen zonder koppen zijn het..dommer dan een ezel!

  MJ maakte deel uit van onze jeugd en wij zijn groot geworden met deze ondefinieerbare talent. Toen MJ in de jaren 80 op het scherm verscheen, leek het alsof hij letterlijk van een andere planeet kwam…hij was wel 100 jaar verder in vergelijking met zijn concurrenten…hij was duidelijk 1 in zijn soort. MJ heeft de muziekindustrie en film industrie gemaakt tot wat het is. Hij heeft Lionel Richie, Stevie Wonder, Diana Ross en nog vele andere artiesten hoogst persoonlijk naar een hogetr nivo getild door hen gratis te helpen met teksten. Al zijn werk werd als basis gebruikt voor alle muziek en voor snufjes en technieken in films. Zo’n goeroe komt nooit meer terug!!! Ze hebben die arme jongen als een crimineel behandeld en wilde hem tot een bedelaar maken…ze hebben hem mondiaal gedemoniseerd, vernederd en alles van hem afgepakt…..ik hoop dat god al deze mensen vervloekt! Telkens als ik naar zijn acts, clips en concerten kijk denk ik…mijn god…supergoed is een te lichte beoordeling…briljant, perfect en onevenaarbaar rechtvaardigen zijn talenten en werk wellicht net..ook dat is niet genoeg! God had MJ gestuurd om de wereld te vermaken en ze hebben hem opgevroten!

 13. Ron ik kon het niet beter verwoorden zoals jij het verwoord hebt,klasse!!!
  Ik hoop dat M.J nu rust en in vrede leeft en weet bijna zeker dat hij op dit moment Elvis Presley de hemel uit danst hhahahah (just a joke).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.