Bollywood legende Leela Naidu overleden

8

leela-naiduDe Indiase actrice Leela Naidu is op 69-jarige leeftijd overleden in Mumbai. Dat maakt de Britse omroep BBC woensdag bekend schrijft Novum Nieuws. Naidu werd in 1955 tot Miss India gekroond. Vanaf dat moment begon de schoonheid in films te spelen waaronder de award-winnende film ‘Anuradha’. De Indiase president Pratibha Patil vertelde dat door haar werk ‘de opgetogen Hindi-films door het hele land gezien werden’.

Filmmaker Shyam Benegal, die in 1985 de film ‘Trikaal’ met de ster maakte, noemde haar dood ‘een groot verlies voor de filmindustrie’. De filmmaker vond Naidu, die volgens modeblad Vogue een van de mooiste vrouwen ter wereld was, ‘bescheiden en warm’.

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, July 29th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. hihi@

    kan jij geen nederlands lezen dat je vraag wie is zij, staat toch duidelijk geschreven wie zij was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.