Veel Bollywood op 25ste Milan festival

Veel Bollywood op 25ste Milan festivalHet grootste Hindoestaanse openluchtfestival van Europa viert zijn vijfentwintigste verjaardag. Vanaf vandaag (31 juli) en op 1 en 2 augustus is het Milan Festival weer te vinden in het Zuiderpark. Met kunst, educatie, sport en exotische markt, en natuurlijk optredens: van GTST tot Bollywood. Zo zijn er diverse Bollywood dansshows en is er op zaterdag een ‘Tribute to the Legends: Mukesh, Kishore and Rafi’ met de beste Hindipop zangers uit Nederland. Op zondag is Bollywood zanger Kunal Ganjawala van de partij.

Een bijzonder optreden is er ook van Alka Yagnik, sinds de late jaren 80 een van de belangrijkste Bollywoodzangeressen in India. Alka, die ook jureert bij het bekende televisieprogramma “Sa Re Ga Ma Pa and Star Voice of India”, geeft speciaal voor het 25-jarig jubileum van Milan Festival een concert samen met Kunal Ganjawala en haar muzikanten uit India.

In de afgelopen jaren hebben maar liefst 80.000 bezoekers uit diverse streken van Nederland het Milan Festival bezocht. De thema’s waaraan dit jaar speciaal aandacht zal worden besteed zijn werkgelegenheid – er is een carrièrebeurs – en gezondheidszorg.

12 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, July 31st, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Wat show was dat. Van Alka Yagnik. Ik heb echt genoten. Ben blij dat ik was geweest.

  Jammer dat het zo kort duurde. Ze zong echt onvergetelijke nummers. Heel mooi.

  Ze mogen dit wel eens vaker doen.

 3. ze veropen hindi films in Nederland maar ze veel hebben geen nl ondertiteling en die het wel hebben zijn niet zo 100% ze hebe he twel in zweeds/spaans/portugees ?

 4. Beste lezers,
  Ik kan jullie vertellen dat wij hindoestanen te goed zijn en soms zelfs naïef.

  De Milan organisatie zijn dieven van de eerste orde. Meneer Goerdin en Ramnath zijn witte boord criminelen die een patent hebben op het “in eigen zakken steken van gemeenschapsgelden”.

  Ze houden een dubbele boekhouding op na en frauderen met de inkomsten uit kraamverhuur en laten zelfs zwart geld uitbetalen voor verhuur van ruimte. Zij frauderen wreed met inkomsten die uit entree wordt gegenereerd. Tevens voeren zij valse kosten op om de winst van dit festival zogenaamd te reduceren. De organisatie huurt de ruimte op Zuiderpark voor een zeer mager bedrag (minder dan €10.000) voor de 3 dagen bij elkaar. De tarieven voor kraamverhuur, een ruimte van 2 meter bij 5 meter, mag wel minimaal €1.000 kosten en een ruimte van slechts enkele metertjes breder wel €3.000,- Dat huurtarieven van de grotere ruimtes laat zich wel raden. En dan dit…..de organisatie verhuur tig eetkramen maar die mogen geen drank verkopen, dus eten en vreten maar niet drinken…hoe rijm je dat? Daarvoor moet je VERPLICHT bij kraampjes die de organisatie zelf beheert drank kopen. Net een dansavond…de opbrengsten worden bij de bar gehaald. En dan de vraag of en hoe organisatie deze mega inkomsten uit drank verantwoordt?

  Nog een mooie…je kunt onder geen ene vorwaarde een “stempel” krijgen indien je even je kids naar de auto moet dragen…NEEN zegt de portier..de directie heeft besloten dat je dan maar een nieuwe kaart moet kopen. Zelfs de allergrootste pretparken die veel te bieden hebben geven een stempel..zo ook de meeste Hollands getinte evenementen. En dan heb ik het niet over allerlei subsidies die de organisatie krijgt van de overheid. Zogenaamd meten ze breed uit hoe zaken zaken als Cultuur, Kunst en Integratie wordt tentoongespreid. Ze benoemen deze thema’s om de verkregen subsidies te legitimeren.

  Zo steelt de OHM ook met miljoenen aan verkregen subsidiegelden, die in de zakken van dit bijna 100% familiebedrijvie verdwijnen…….
  Of de miljoenen aan subsudies die opgestreken worden voor de opvang van de jeugd die zo suicidezuchtig is in Suriname /Nickerie EN het steunen van bejaarden in dezelfde streek….men wil niet weten hoeveel geld er losgepeuterd wordt aan subsidies en hoe dan geld wordt weggevoerd in een ander circuit……met als eindbestemming de eigen zakken van deze bandieten.

  En niemand die zich om deze zaken bekommerd. Totdat de hindoestaanse gemeenschap straks echt hard geld nodig heeft en de overheid dit soort wantoestanden afstraft en alle kranen dichtdraait. Dan hebben we niets meer en gaan wij deze criminele bende uitschelden…achter het net vissen..heet dat. Dan zitten deze mensen lekker op een warme lokatie..gesettled en wel.

 5. Beste Insider , je posting heb ik aandachtig gelezen . ik neem aan dat je over inside information beschikt of zo niet
  over bewijsstukken waaruit e.e.a. blijkt . ik zou het verstandig vinden indien je deze bewijzen aan de FIOD door-
  speelt want dit kan en mag natuurlijk niet .

  alvast succes.

 6. is het jullie niet opgevallen dat de sur.hindoestaan na-apers zijn . zelden of nooit componeren ze eigen teksten ,het is of nagezongen of een engels liedje wordt
  vertaald naar hindi . ik vind dat geen kunst hoor.
  bij de sur.creoolse broeders ,zelfs bij de marrons zie een
  andere trend .die zijn veel creatiever. onlangs kwam Damaru/
  Jan Smit binnen op no 1 met Mi Blaka Rowsu .voorheen bracht
  Trafassie ons bekendheid .

 7. typisch hindoestaans
  gauw geld maken over de ruggen van de hindoestanen en desnoods hun eigen moeder en dochters achter het raam zetten
  als er maar geld in het laadje komt

 8. kk honden hoe durven julle zo te praten
  begin eerst naar je eigen soort t kijkendaarna naar een ander

  kk honden jllie kunnen doodvallen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.