Feestelijke Blu-Ray release Slumdog Millionaire

4

Bollywood - Feestelijke Blu-Ray release Slumdog MillionaireKomende week zal de met 8 Oscars bekroonde film Slumdog Millionaire op Blu-Ray verschijnen in Nederland. In verband hiermee veranderde de Amsterdamse Kalverstraat afgelopen vrijdag in een Indiaas Bollywood feest. Bollywood danseressen dansten bij dvd store FAME op muziek uit de film en er waren hapjes uit India voor dvd-kopers. Ook mocht Miss India Holland, Sunaina Bhoendie, het officiële eerste exemplaar van de Slumdog Millionaire Blu-Ray disc in ontvangst nemen.

Plan Nederland was ook aanwezig op het launch event om aandacht te vragen voor kinderen in sloppenwijken. Een gedeelte van de opbrengst van de dvd/Blu-Ray-verkoop wordt door de distributeur Cinéart namelijk gedoneerd aan kindgerichte ontwikkelingsorganisatie Plan.

Slumdog Millionaire gaat over het (over)leven van een jongen in de sloppenwijken van Mumbai die op een dag deelneemt aan de finale van het televisie programma ‘Who Wants To Be A Millionaire?’. De aanvankelijk onervaren en straatarme kindacteurs zijn sinds de filmrelease diverse malen in het nieuws geweest vanwege hun erbarmelijke leefomstandigheden.

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Sunday, July 12th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Waarom krijgen wij een blu-ray met 10801 beeld, dus niet 1080 24p beeld (ofwel volwaardig blu-ray) als in buitenland?

  3. @ rani

    ik denk dat het nog nieuw is
    later zijn alle dvd`s weg en zijn er alleen blu ray`s en zijn ze een stuk goedkoper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.