Amitabh Bachchan heeft weer pijn

19

Bollywood : Amitabh Bachchan heeft weer buikklachtenBollywood megaster Amitabh Bachchan is gisteren onderzocht in een ziekenhuis te Mumbai. De 67-jarige acteur die voor zaken in Londen zat, brak zijn bezoek daar dinsdag af en vloog met grote spoed terug naar India. Aanleiding hiervoor waren hevige buikklachten die Bachchan had. De pijn in zijn buik was hetzelfde als die hij vorige jaar op zijn verjaardag ervoer. Toen moest hij worden opgenomen in het ziekenhuis, schrijft hij op zijn weblog. Volgens Amitabh Bachchan hebben de tests nog niets uitgewezen en moet hij het rustig aan doen.

De acteur had plannen om gisteren naar Singapore te gaan maar heeft te horen gekregen van zijn artsen dat hij het liever rustig aan kan doen. Bachchan schrijft op zijn blog dat hij het inderdaad beter vind om in deze omstandigheden in een veilige omgeving te vertoeven.

19 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, July 9th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Het is niet meer zijn tijd om films te maken of shows te doen. Gezondheid is toch belangrijker dan carriere.. Hij heeft een goede naam gemaakt in de filmwereld nu moet hij genieten van de rust straks gebeurt hetzelfe met hem als met Michael Jackson, hij had zich ook zitten stressen over de concerten in london….

 3. hope dat die gau beter wordt
  maarja hij was ook al oud en heeft een mooi carriere gemaakt dus misgien meot wt rustiger aan gaan doen

 4. ja hij moet zeker rustig aan doen we zijn net een legende kwijt geraakt michael jackson en nu de ster van bollywood nee man kunnen we nie nog een keer meemaken te emotioneel

 5. oooooooooooo hij is ook oud dan verwagt je wel zulke dingen en het kon nog erger worden dan het nu is en hij heeft een goeie carriere gehad en zo maar nu heeft hij meer rust nodig maar ik ga

 6. @ Ayesha aan stress alleen ga je niet dood
  MJ gebruikte zware medicijnen ook en zijn gezondheid was erg slecht

 7. Amitah is de meest bleefd persoon in indische filmindustrie. Respect! En wenssssss je een snelle gezondheid! We willen niet meer verliezen, het is genoeg geweest met MJ!

 8. Gezondheid is zeker belangrijk maar ik wil echt niet dat hij gaat stoppen hij is gewoon te goed. Hij moet gewoon rustig aan doen.

 9. Viri, Ayesha heeft gelijk…wetenschappers hebben uitgeanalyseerd c.q. aangetoond, dat de factor “stress” direct in verband kan worden gebracht met aandoeningen, die de dood tot gevolg hebben.

  Zo hoor je vaak, dat mensen door stress een burn-out hebben gehad en soms ruim een jaar lang uit de running zijn. Of dat mensen in stressige situaties duizelen en/of vaker last hebben van maag- en darmklachten. Als je deze lijn doortrekt, dan kom je uit op hart- en vaatziekten, diabetes en zelfs nog ergere ziekten.

  Ik val je niet aan Viri, maar voel me zo vrij om mijn kennis met je te delen. Mensen worden erg slecht geïnformeerd over ziekten en de impact en gevolgen daarvan.

 10. ron kalloe ik ben blij uw reactie te lezen ook al is dat niet voor mij bedoelt.

 11. hij is niet egt zo oud, hij is pas 67 jaar, hij moet idd niet meer gaan werken omdat die oud is, maar ik hoop niet dat hij als micheal jackson gaat eindigen hij is ook weer niet zo oud om dood te gaan!!!

 12. yes man doe lekkr rustig aan!!!!!!!
  je hebt je naam goed gemaakt in de
  wereld.gewoon nu lekkr thuis zitten.
  aan je gezondheid denken…..

 13. hij is toe aan rust
  maar hij heeft het nog steeds in zich om een super film te maken acteren is in zijn bloed geschreven 🙂

 14. mensen, ik denk dat hij niet wil stoppen want hij is de superstar van bollywood als je dat al ben dan ga je toch niet thuis op de bank zitten. daarvoor heeft hij zijn hele leven heel hard gewerkt dat gaat hij niet zomaar opgeven. maar ja wat is meer belangrijk carrierre of gezondheid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.