Plannen voor Bollywood versie ‘The Italian Job’

italian_jobDe Bollywood regisseurs Abbas en Mastan Burmawalla hebben plannen om een Indiase versie van de Hollywood hitfilm ‘The Italian Job’ te maken. Dat maakten de broers deze week bekend tijdens de 62ste editie van het Cannes Film Festival in Frankrijk, schrijft Excite. De Indiase regisseurs waren eerder verantwoordelijk voor Bollywood films zoals Aitraaz (2004), Ajnabee (2001) en Chori Chori Chupke Chupke (2001).

De legendarische film ‘The Italian Job’ werd voor het eerst gemaakt in 1969 met een hoofdrol voor Michael Cain. In 2003 vond er al een Hollywood-remake plaats die helaas flopte. Het wordt dus een hele uitdaging voor de Bollywood regisseurs om een goede remake neer te zetten.

8 REACTIES

  1. ja idd zegt dat wel waarom willen ze nou weer een film kopieren bedenk ff zelf een ofoz

  2. ooh hier gaan we weer mt kopieren kheb een hekel een gekopieerde holy movies want dan mis je het mooie bolly effect

  3. hopen dat Hollywood daar niet moeilijk ovee doet. Maar ik snap niet warom Bollywood dat doet telkens een remake maken van Hollywood films. ik vindt het veel leuker als Bollywood met eige verhalen komt.

  4. 2003 versie geflopt? Volgens mj was het een enorme hit en een verdomd goede film trouwens! Ik liever naar uit naar The Brazilian Job, dan deze Bollywood film, want tja………Goeie ACTIE-films! Dat is nog steeds een handicap voor Bollywood! Helaas!

  5. Is toch leuk Dylan! Niet zo haten, die bollywoodmensen zijn slim, ze hoeven niet na te denken. Daarvoor hebben ze hollywood! noh?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.