‘Bollywood, maar dan anders’ terug

Wegens de succesvolle première van 15 maart 2008 presenteert Shahana Entertainment trots voor de tweede keer de musical: Bollywood, maar dan anders! Dit is een veelbelovende musical van Nederlandse bodem die op 31 oktober zal plaatsvinden in het Lucent Danstheater te Den Haag. Deze zoete, maar heerlijke musical laat op een kleurrijke, hedendaagse manier de schoonheid, pracht en praal van Bollywood en de Indiase geschiedenis zien.

De musical is een tijdreis door de geschiedenis van de Bollywood filmindustrie. Het verhaal wordt ondersteund door zang, dans, drama en live muziek. Het doel van Shahana Entertainment is om jong talent afkomstig uit de Randstad de kans te bieden zichzelf te profileren op het podium. Hiernaast tracht de stichting via dit initiatief de boodschap van saamhorigheid uit te dragen aan breed publiek in heel Randstad.

Een tijdreis van oud naar modern, richting de postmoderne tijd. Ervaar het mystieke India als nooit tevoren in een wervelende show! Ga mee naar het verleden, het heden en de toekomst en laat u verrassen. De voorstelling is toegankelijk voor iedereen, het publiek wordt verzekerd van het genot onder Oosterse sferen in combinatie met aspecten uit verschillende culturen.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.