Shilpa Shetty ontmoet Britse premier

Hoewel Bollywood ster Shilpa Shetty het nooit erg ver geschopt heeft in de Indiase filmindustrie, geniet ze grote populariteit in Engeland. Na haar Big Brother success is haar roem enorm gestegen waardoor zij het gezicht van Bollywood in Engeland is geworden. Ook haar parfumlijn S2 vindt gretig aftrek. Nu is Shilpa voor al haar verdiensten ook nog eens door de Britse premier Gordon Brown onderscheiden met de ‘Global Cultural Diversity Award’.

Na de uitreiking werd ze hartelijk ontvangen in de ambtswoning van de premier op Downing Street. Tijdens een interview meldde de welgevormde actrice dat ze zich bevoorrecht voelt. “Vorig jaar werd Hollywood acteur Jackie Chan geëerd met dezelfde onderscheiding en dit jaar ben ik uitgekozen. Ik ben erg dankbaar voor alle bewondering en het repect dat ik krijg”, aldus Shilpa.

12 REACTIES

  1. Dankzij big brother heeft zij veel fans gekregen vooral in england. Ik vind haar echt super mooi en ze heeft een prachtig figuur. In die liedje van om shanti om vond ik haar mooiste tussen al die andere actricen… ook qua kleding maar ze draagt altijd mooie kleding

  2. hallo mensen,
    kan iemand mij helpen ik wil gaan chatten maar,
    er is niemand behalve ik. er staat wel bijvoorbeeld dat er 31 peaople in 4 rooms zijn. dus ik probeer naar een andere room te gaan maar verder weet ik niet wat ik moet doen. kan iemand mij alsjeblieft uitleggen hoe ik in een ander room kan gaan om te chatten..?
    m.v.g
    Beheshta!

  3. Ik weet niet wat mensen in haar zien gewoon geen mooi wijf in mijn ogen en over acteren ze is ook geen goede actrice dat begrijp ik ook niet en dat ze de plek van jacki chang mag vervangen is echt dom jacki chang is een wereld stunt/acteur maar die shilpa echt he ik weet echt niet wat ze in haar zien gewoon rot wijf!

  4. Ik vind haar heel mooi, en ze kan geweldig acteren, Harold hou je grote mond, wandt je bent gewoon jaloers, wilde jij soms de rol van shilpa? Bhandaaaaaaaaaar

  5. @harold
    je zeurt nog meer over shilpa
    dan dan mijn ergste nachtmerrie
    en die persoon zeurt echt om alles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.