Bollywood dansers veroveren wereldrecord

Meer dan 200 dansers hebben ondanks het regenachtige weer in Engeland het wereldrecord ‘Bollywood dansen’ veroverd. De groep, betaande uit 212 mensen van alle leeftijden, had zich op Trafalgar Square verzameld om samen op het Bollywoodnummer ‘Om Shanti Om’ te dansen.

Het evenement, waarmmee alle deelnemers een plek in de ‘Guinness Book of Records’ hebben veroverd, was een onderdeel van het door BBC gorganiseerde dansfestival. Met dit festival beoogde BBC grote groepen mensen in alle leeftijdscategorieën op de been te krijgen. Naast Bollywood kon men ook meedoen aan andere dansstijlen waaronder ballet, jive en street dance.

10 REACTIES

  1. wat leuk :D,
    was ik maar in Engeland souw k helemaal los gaan op om shanti om..
    :D:D

    xxx tina xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.