Sushmita Sen wil meer

Sushmita SenBollywood ster Sushmita Sen is er helemaal klaar voor om met haar eigen filmproject te starten waarbij ze als actrice, regisseur en producer zal fungeren. Steeds meer Bollywood sterren als Amir Khan en Ajay Devgan ontdekken dat ze meer kunnen en willen dan alleen acteren. Amir heeft met zijn film ‘Taare Zameen Par’ bewezen dat hij niet alleen een goede acteur en producent maar ook een competente regisseur is. Ajay, die in het verleden films geproduceerd heeft, werkt nu voor het eerst als regisseur aan de film ‘U Me Aur Hum’ waarin hij samen met zijn vrouw Kajol speelt.

En nu volgt ook Sushmita Sen. Zij droomt er al lang van om een film te maken over het leven van Rani Laxmibai, ook wel bekend als Jhansi ke Rani, een moedige vrouw die tijdens het gevecht tegen de Britse bezetting in 1857 stierf. Om te voorkomen dat Sushmita haar visie over het leven van deze heldin moet aanpassen, heeft ze besloten om de film via haar eigen productiebedrijf uit te brengen.

Nadat haar zoektocht naar een regisseur niets opleverde, heeft ze besloten om de film zelf te regisseren. Als Sushmita het voor elkaar krijgt om als actrice, regisseur en producent te fungeren dan zal ze de eerste vrouw zijn die in de geschiedenis van de Indiase filmwereld alle drie taken tegelijkertijd heeft vervuld.

18 REACTIES

 1. Good Luck !! Alleen als iedereen zo gaat denken hebben we straks helemaal geen bollywood acteurs en actrices meer over 🙂 😛

  Groetjes,
  D4TLi

 2. Vett man !!
  Ik bn zo Blijj dat ze gaat acteren !:D
  Ze is egt moOiii en kan heel gOed acteren !!
  Zet m Op , maarre ik dnk wel dat deze film een FLOP wordt
  whuhaaa de onderwerp bevalt me niet 🙁

 3. go sushmita go!
  Your’e the best!
  haar eerste film is toch Dastak,
  met dat enen liedje; pal beet gaya he to??

 4. jah ik ben heel blij voor haar
  ze kan ook heel erg goed actereuuu
  en jah ze is zelf ook heel mooi
  dus sen 😛 ga ervoor

 5. laten we hopen dat ze de eerste vrouw wordt die het vervult veel succes met je project, ik denk dat het een soort van water van john abraham wordt

 6. Het leven is zo geworden dat een ieder de top wil
  berijken een of ander,ik duim voor haar dat ze wat
  van maakt.Onderschat je eigen nooit tegenover een
  ander sen.

 7. veel suxxx shushmita sen
  ik vind dat zij wel kan en ik hoop het dat ze wel in de bollywood blijft en in de filmen blijft te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.