Shilpa: wereldwijd meest herkende Indiase

Bollywood - Shilpa ShettyUit zoekopdrachten via internet blijkt dat Bollywood ster Shilpa Shetty wereldwijd de meest herkende vrouwelijke Indiër is. In de afgelopen tien maanden zijn er diverse artikelen over Shilpa gepubliceerd in kranten uit India, Amerika, Engeland, Schotland, Afrika, Frankrijk, Australië, Pakistan, Spanje, Californië, Singapore, Afghanistan, Bangladesh, Nieuw Zeeland, Arabische Emiraten, Ierland, Denemarken, Indonesië, Mexico, Maleisië, Nederland, Vietnam, Mauritius, Iran, Italië, Canada, Rusland en Duitsland.

Hoewel Shilpa bekend staat als de Bollywoodster met het mooiste figuur, wordt ze wereldwijd gezien als de ‘Indian beauty with brains’. De wijze waarop ze zich presenteerde en gedroeg in het programma ‘Celebrity Big Brother’ maakte veel indruk op de Engelse bevolking. Daarnaast hebben het ‘kus incident’ met Richard Gere en haar hoofdrol in de musical ‘Miss Bollywood’ er ook aan bijgedragen dat ze een van de meestbesproken persoonlijkheden van het afgelopen jaar is.

27 REACTIES

 1. ik vindt het heel leuk bvoor haar en de andere die ze bek open trekken die krojgen een probleem want ze is egt jheel ged

  kus Shirani

 2. Weird ik kan niet dit gwn niet geloven. Ik d8 dat Aishwarya het was, En trouwens SRK is de meest gezochte acteur op internet dus geloof hier niets van!!!

 3. jah das waar maar ze moest wel veel eiden vb in bog bro
  amai zij was aan huilen
  mmaar zij is ook mooi zene
  xxxhinnaxxx
  paki girl
  allah hafiz

 4. she heeft zooon strijkneus ne tof ze helemaal gebotoxt is ofzo,,,, deepika padukone heeft mooier lichaam trouwens

 5. leuk voor haar, maar ik denk dat ze wist dat ze ging winnen in big brother als ze zich geduldig, volwassen en vergevingsgezing zou opstellen, ze wist dat dat zou scoren. dus heeft ze dat ook maar gedaan, of beter gezegd ‘geacteerd’. ik vind haar wel toffer na die optredens van haar in big brother, maar zoals ik al zei, ik weet niet zeker of dat te vertrouwen valt, hoe dat zij zich daar gedroeg, of dat ‘echt’ was;
  en ik vind het echt wel genant en spijtig voor haar, dat ze voor miljoenen mensen heeft moeten toegeven (door die stomme jade) dat ze geen maagd meer is!

 6. hallo allema ja iedereen heeft eigensmaak duss niet ruzie maken ahhahaa ik vind dat ze niet zo mooi is maar wel goed kan acteren en zo snap je ik vind priyanka en deepika veel mooier ook celina jaitley vind ik leuk

  doeiiiii hahahahaha

 7. hello shilpa shetty i’m your fan i have see you on raymann is late you are so a beauty how do you do that if i see you i think that you are 19 hahah but i have movies of you and everything believe me i’m your best and best fan oright bye bye please come to check my website there is a picture off you with your green dresses and i wanna tell you how can you dance so good i have see you on iffa awards it’s rocking but i likes you kiss-kiss-valery

 8. mMensen Aishwarya zijn cariere is kapot echt waar ze is niet meer bekend en ze is key leilijk georden das echt jammer.Nu kent niemand bijan aishwarya

 9. @ Miranda
  ik vind dat ze ook lelijk is geworden
  komt doordat ze oud worden.
  vroeger was ze super knap, met zoveel make-up moet het wel lukken maar toch met of zonder make-up maakt niet uit, ze was echt zo mooi als een Roos

 10. Is leuk voor haar maar..
  ze krijgt een beetje te veel aand8
  zo mooi is ze nou ook niet weer he!!
  en ze overdrijft ook best wel..:O
  maar ze kan best goed acteren:P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.