Preity Zinta is een keiharde tante

Bollywood - Preity ZintaVorig jaar zat de altijd vrolijke Indiase actrice Preity Zinta voornamelijk voor opnames in het buitenland. Dit jaar zijn haar opnames vooral in India. En ze geniet er volop van, geen één obstakel kan haar tegenhouden. Zelfs niet een scherpe spijker. “We waren hier bezig met de opnames van de Bollywood film “Mera Bharat Mahaan”. Tijdens een scene samen met Salman Khan, die buiten werd opgenomen, rende ik op mijn blote voeten. Ik trapte met mijn hiel op een spijker. Op dat moment voelde ik nog niet echt veel pijn. Maar naar mate de dag vorderde, begon mijn voet toch wel erg dik te worden” vertelt Preity.

“Maar goed, ik leef en spring nog steeds rond hoor. Normaal gesproken doen dit soort dingen mij niet echt heel veel, maar deze doet wel heel erg veel pijn.” Voor de zekerheid kreeg de Bollywood actrice ook een tetanus prik. “Ja en nu is mijn arm ook dik en opgezwollen. Maar ook met 1 arm en 1 voet red ik mijzelf wel hoor. Hoewel ik heel veel pijn heb, moeten we doorgaan met de opnames, want het moet deze week helemaal klaar zijn. Oh, wat is het leven van een bBllywood actrice toch zwaar! Maar ach, ik hou niet zo van zeurende mensen. Je hebt de keuze. Of je doet je werk of niet. En als je er dan voor kiest om het tóch te doen, dan kan je het net zo goed met een lach doen.”

Preity is zeer enthousiast over deze nieuwe film ‘Mera Bharat Mahaan’ ook al heeft ze maar een kleine rol in deze film. “Ik vind deze film echt te gek, ook al heb ik een kleine rol. Het gaat mij niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit.”

56 REACTIES

 1. Het gaat mij niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit.”
  Goed gesegd Preity!!
  Beterschap&veel succes 😀 !

 2. OO mij lijkt een spijker in de voet echt heeel enggg,,, en pijn
  PREITY VEEL SUC6 MET JE FILM!!!!&JEVOET!!!;)
  JEBENTTOP!!!

 3. Zo ken ik je Preity doe zo voort en maak er een mooie film van!!!!!!!!!!!!!!!!!! maar verzorg je zelf ook he;)!

  love you preity

  groetjes
  XxxSaki KhanxxX

 4. Goed zo meid. We gaan ervoor. Good luck verder met de opnames. Ik zal zeker naar kijken.

 5. hahahah wat heeft diegene die het artikel heeft geschreven zich vaak herhaald hahahah

  Preity is zeer enthousiast over deze nieuwe film ‘Mera Bharat Mahaan’ ook al heeft ze maar een kleine rol in deze film. “Ik vind deze film echt te gek, ook al heb ik een kleine rol. Het gaat mij niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit

  hahahah hahahah hahaha

 6. whuhaa gaat lekker man!
  Zee is een kei geode actrice!
  Ik vin dhaar kei leuk ze doet niet stoer ofzo net als die andere.Ze is gwn haarzelf weetje.

 7. ze is echt cute!!!

  preity goed zo, maar je mocht ook wel stoppen als het te veel pijn deed!

  xxxx

 8. Ach hoe ouder ze word hoe knapper zij word mangsz ze is gwn kei, blijf zo door gaan preity && beterschap..!

 9. heey echt pijn zal dat doen i kzal echt niet meer gaan speelen maar ze is echt een keiharde tante !!! veel beterschap en ik hoop dat de film leuk word
  !! 🙂

 10. Ze is zó enthousiast over alles en is altijd vrolijk! Thats why she’s one of my favourits 😀 PREITY 4 EVER!!

 11. AAAIIIIH SOOO DAT LIJK MY EGT PIJNNNNNNLIJKKK MAN MAAR WEL TOFFF VAN DER`DAT ZE TOG DOÃ’R GAAT

  ABOENGGG SEEE YOU LATERZSSSZZ

 12. Preity schatje! zo erg ! zo pijnlijk ik wauw dat ik je kon helpen je bent een keiharde tante en een cute tant een schattige tant een lieve tante Gewoon lief ik hou van je!

 13. priety veel betterschapppp ik hoop dat het goed gaat met je voet dat doet pijn in je voet een spijker

 14. afghan angel

  bekhie wala ,,,khushum amadi humrye ami comentayet haha mazaq mekonom keep coment,,take care ur friend sahil

 15. ‘K ben zwaar benieuwd naar die film.
  preity gij hebt teminste herinneringen van je zere voet en arm.
  ik bedoel als je een keiharde tante bent dan kun je dit zeker ook wel aan .
  moest het toch zeer doen jah…….
  moet je dan effe rusten.
  ik wens heel bollywood heel veel succes.
  en apré

  hanane mocro van kiel

 16. Ik weet hoe je je voelt preity ik had ook al eens een stuk scherpe spijker door mijn buik gekregen het bloeide zo erg dat ik niet eens aan de pijn dacht,ik dacht dat ik ging sterven maar gelukkig kon ik juist op die moment nog ademen .
  mijn liteken op mijn buik is gelukkig verdwenen.
  en kheb niet meer zo’n last van men buik als toen vroeger.
  ben nu teminste nog altijd het zelfde gebleven.
  vorige jaar begon ik met indische film te kijken en te kopen ken er nu heel meer van dat soort.
  ik kan zelfs hindisch praten.
  …….
  maar
  genoeg over mij ik wens je nog heel veel beterschap en khoop dat je niet! zo veel last van pijnn zal krijgen als toen bij mij.

  doooooooooooeeeeeeeeeeiiiiiii!!!!! doei!

 17. salaam afghan angel

  ma samir astom,,van amsterdam,,
  en jij ??? ik w8 dega zod kada bogo ke ki asti,,
  take care , bye bye

 18. salaam samir

  ik ben lida en de rest zeg ik niet want wil niet bekend worden in deze site dus sorry

 19. salaam samir

  ik ben lida en de rest zeg ik niet waar ik woon enzo..
  dat wil ik niet bekend maken op deze site
  en waarom sta je steeds achter me? heb je iets special aan me gezien maar ja voor alle duidelijkheid mensen ik maak hier geen vrienden met iedereen dit is me laatste reactie en dan typ ik hier nooit meer DUS GEEN REACTIE OVER MIJ A.U.B PLEASE PLEASE!!

 20. salaam sahil

  ik ben lida en de rest zeg ik niet.. ik wil niet bekend maken op deze site wie ik ben waar ik woon enz..
  en waarom sta je steeds achter me?
  oke voor de duidelijkheid mensen
  ik maak hier met niemand vrienden dit is me laatste reactie ik typ hier nooit meer dus geen reactie over mijA.U.B
  en vraag niet waarom ik hier geen vrienden wil maken
  doei doei

 21. nee sahil is niet gek het is zijn schuld niet
  weet je waarom ik geen vrienden wil maken kijk
  eerst was Rahat die met me kennis wou maken en nu komt sahil en nu zijn er 2 te gelijk daarom wil ik niet met meer mensen kennis maken ik d8 één is goed maar er kwam nog één
  sorry hoor mensen ik denk anders dan jullie
  en sahil sorry wat ik zei nu denkt iedereen anders over je allemaal mij schuld dat weet ik ook
  en mensen laat het gewoon boeit jullie niet(niet anders denken hoor)en laat gewoon gaan.. geen reacties over onsA.U.b
  oke dit was me laatste reactie oke ik w8 op sahil en Rahat zijn reacties en dan typ ik nooit meer
  SORRY MENSEN DAT IK ZO EIGENWIJS BEN

 22. aaah beterschap Preity!
  ht komt allemaal goed!
  je bent een sterke tante!
  en die film wil k duss wel zien:D

 23. AfghanAngel jij bent echt een Angel.
  Mag ik je wat mededelen, ik zoek helemaal niks achter hoor ik vind jou gewoon goed daarom geef ik jou ook complimenten
  als het terecht is. Maar ik vind je lief.

  Sahil djaan wil je Angel niet lastig vallen (Grapje )

  Khafiz

  Rahat

 24. heeei

  ik hoop echt dat het een leuke film is
  niet te veel komedie. de film moet wel inhoud hebben

  duzsz ben benieuwd !!!!! :D:D

 25. haha wee khuda aly ma tu wa rahata chie bogyom afghan angel,,khuda kona ke hamesha zinda bashen wa salamat bashen,,,afghanangel wala tora chie bogyom,,,maar jah msnen julli zulen denken wat praat hij nou maar is niks over jullie,,afghanangel kom op dega ma afghanet astom,,chura enkaar mekoni kodam gape nest ke ma wa tu lere kennen konem ik w8 dega.
  sahil khan ,
  alvida

 26. hallo sahil

  sorry dat ik niet kwam want me computer deed het even niet meer nu ben ik bij me vriendin en sahil oke ik vind het goed dat het geen prombleem is en je naam is samir mooie naam je hebt goede commentaren ik vind het goed van je dat je niet boos bent geworden ik d8 dat je boos zou worden maar nee okeee je bent een aardige en verstandige jongen daar hou ik van en ga zo door!

  hallo rahat

  dankjewel dat ik echt een angel ben en lief ben
  en ook sorry voor jou dat ik zo dom deed soms weet ik niet wat ik doe als ik één dag boos ben op iets niet op jullie hoor doe ik dan de hele dag iets stoms wat ik bij jou en sahil heb gedaan
  ik hoop dat jullie het niet kwalijk nemen
  oke dit was het ik kan niet meer op deze site komen want me computer doet het niet dan kom ik wel bij me vriendin of in de bib

  oke doei rahat en sahil en andere lieve mensen
  cia!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.