Bipasha Basu en John Abraham uit elkaar?

Bipasha Basu en John AbrahamEr gingen al verschillende geruchten over de relatie tussen John Abraham en Bipasha Basu. De Bollywood hunk John Abraham gaf al eerder aan dat er wat problemen waren, maar dat ze beiden hun best deden om hier aan te werken. Volgens verschillende bronnen is de relatie nu echt over.

Tegen haar beste vrienden schijnt Bipasha gezegd te hebben; “Ik vind het heerlijk om na 10 jaar weer vrijgezel te zijn. Het voelt geweldig en ik geniet er van.” Maar John schijnt kapot te zijn van deze relatie breuk en probeert er alles aan te doen om zijn Bips weer terug te winnen.

Waarom de twee Bollywoodsterren de breuk niet openbaar willen maken, komt waarschijnlijk door hun contract met shampoo merk ‘Clinic all Clear’ dat pas afloopt aan het einde van dit jaar. De vraag of de twee wel of niet samen zijn, houdt de media flink bezig en helpt de film ‘Goal’ aan publiciteit. Voorlopig is dit waarschijnlijk hun laatste film, waarin ze beiden te zien zijn.

118 REACTIES

 1. van ene kan jammer ma van andre kan wel goed john verdiend een beter vrouw hij is knap en zij is vreemd gegaan ik vind haar niet meer leuk en dat ze van geniet dat ze vrijgezel is dat betekend dat die al lang niet meer van john hou zo denk ik… hoe zo zijn ze al 10 jaar samen of 5 jaar?

 2. Je weet nooit wat de problemen tussen
  hun 2 zijn geweest,
  && de media kan zoveel schrijven
  hoe weten hun nou dat ze dat tegen
  haar beste vriedin heeft gesegd bijv..!
  dus ik oordeel maar niet 😉

 3. heey ik vindt het wel zielig voor joh dat die zo kapot van is maar bipasha echt niet blij is ze zegt het maar als je hte uit spreekt betekend niet dat je ook uit diep in je haryt het meent dus ik weet zeker dat zij er ook kapot van is maar john verdiet veel mooier meisje en dat ze tiwen jaar samene waren arme john maar als die haar terug wilt moet die zelf weten misschien is bipasha niet zo knap en miscchien heeft ze ene goed hart waar john op valt maar ik weet zeker het komt goed met hun !! JOHN 🙂

 4. en weet je waarom het ook uit is wegens het kus met ronaldo lekkker voor haar gaat ze een beetje zoenen denkt ze dat het normaal is goe d dat het uit is lekker voor haar !!

 5. Jammer voor hun. Ze pasten goed bij elkaar.
  Maar het kan ook zo zijn dat het niet waar is. Hoop het…..

 6. OH PLEAS wat denk die bipasha wel dat ze is …ookal haat ik jhon ..ik vind dat hij veeel beter verdient dan die HEKS!!!!!!
  en ik hoop dat john niet achter haar aanloopt hij heeft haar niet nodig..

 7. 😮 Zo sneu voor John hij is er gewoon kapot van en die Bipasha is er gewoon blij om … raar verhaal toch na een relatie ben je er meestal toch kapopt van…????

 8. hahahah wat grappig. john moet juist zich heerlijk voelen omdat hij vrijgezel is. Hij kan wel 10 x beter krijgen dan die bipasa. De meiden in india staan zeker al op een rij om een kans te maken bij johnie

 9. kvind da langs de ene kant ook spijtig voor hem maar haar uitspraak is ook niet al te denderend ge zou echt denken dat ze niet meer van hem hield en dat is spijtig maar hij moet niet treuren er is nog meer mooi volk

 10. ah. wat zielig ze paste wel bij elkaar vond ik maar ik ben met lief meisje eens echt zielig als een rilatie kapot gaat maar waarom kust bibasa nou met en andere terwijl je al iemand hebt als ik john was had ik haar echt hard gedumt!

 11. is fucking zielig man:( maar bipasha is ook egt een slet zoent ze somaar met cristiano ronaldo majh john is er egt stuk van man:( k hoop dat ie er over heen komt:)

 12. tja…eehm..

  Ene kant wel jammer want John was gewoon gelukkig met der…Maar dan gaat ze gewoon vreemd…en John is er kapot van en die bipasha zegt gewoon lkkr single na 10 jaar..,.

  MAARE WAHOEWWWWWWWWWWWW JOHNIE VERDIENT BTR…..

  OWJAA bipasha blijf btr ook van c.ronaldo af voordat je zijn hart ook breek..

 13. Zoo echt jammr voor hun man ik vond ze 1 van de beste koppels in bollywood
  Maar jah de media kan ook heel veel verzinnen net als dat rani verloofd is met aditya terwijl dat niet eens waar is pff duss maybe kan ditt nie kloppen wie weet

  En ik had ook gehoord dat bips nu iets met Saif ali Khan heeft is dat waar??
  Ik weet nie eens of ze bij elkaar passen
  Ze zijn well samen een film bezig te maken duss
  Maar ik hoop dat alles goed komt mang Bips en john just relax man ga lekker samen op vakantie komt alles weer goed

 14. wel cut ja maar ze paste wel heel goed bij elkaar. ze waren de leukste kopel van bollywood. Nou ja

 15. hallo mensen noem aub haar niet slet
  denk jullie echt dat john braaf is
  dat hij niks doet nee dat denk ik niet dus, wij weten niks over hun zeggen
  want die weten beter
  daaaaaaaaag XXXXxxxxxxxXXXXXxXXX

 16. halooo mensen kom op wie zegt dat het waar is.
  dat zijn gewoon roddels.
  als in didt ite komt te staan dat sinterklaas bestaat dan gelooft iedereen het.
  eerst moet je het echt zeker weten en dan je opmerkingen dus hou tot nu toe je opmerkingen voor jullie.

 17. Danm wie zegt dat dat waar is??

  De media? Yeah right die mensen kunnen van alles verzienen!
  Ik hoop dat het niet waar is omdat ze zo goed bij elkaar passen! Dat zal wel HEeeeeeeeeeeel spijtig zijn!!

  Maar beetje afwachten hé tot dat ze zelf gaan toegeven!!

  Khoop het niet!! Na vijf jaar uitelkaar gaan?, Tis niet niets hoor!

  Maar ja onze zaak niet!!

  Peace!!

  Dina

 18. Grrr ik haat je bipasha,als je saif of cris leuk vindt nou; john is 10000000000000000000000000000000000x beter dan saif en cristiano!! je zult spijt gaan krijgen man als je hem verlaat! bitch! john je verdient toch veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel beter!! 🙂 like eh…ME?:d whaha :p not possible 🙁 shit..

 19. Ik vind het wel jammer als het egt waar is dat ze uitelkaar gaan..
  ze zijn een leuke stel..

 20. nou beter toch nu heb ik m helemaal voor mezelf….
  ahaha just joking

  nou is niet zo erg hoor tja als bips zulke dingen zegt tja dan moet john ook maar ophouden om dr proberen terug te krijgen 😛

 21. ik vind bips een bitch ik haat haar het is haar eigen schuld lekker voor haar maar jammer voor john hij houdt zoveel van bips maar zij pppppppppppuuuuuuuuffff

 22. Ach jammr voor john majh er zijn veel leukere tanga`s in bollywood dan die bips! ;

 23. haalo john abrham kaan veel meer krijgen dan je denk hoor hij verdint zelfs meer dan die bepasha basu hoor zij lelijk kankerlelijk jonge als john met en vinger knip elke wijff stop voor hem (zekers B.B. eeindelijk vrijgezel en dan lekker achter chirstino ronaldo aan ga weg die klote wyyf) …!!!???!?:(

 24. @Laila

  ik gebruik deze naam al langer dan een jaar dus kon jij geen andere naam gebruiken?????

 25. Vind je het gek dat hun relatie onzeker is. Bipasha is een hoer! Ze heeft een relatie en zoent met iemand anders, cristiano ronaldo een jongetje van 22. Het ergste is dat ze er gewoon niet omheen kan. De gepubliceerde foto’s zijn feiten, dus bipasha bek dicht met dat de pers het zogenaamd opblaast. Kassam ik zou echt kapot zijn als ik foto’s zou zien van mijn vriend, kussend of wat dan ook met iemand anders. Ze kent geen loyaliteit noch schaamte en gaat gewoon publiekelijk vreemd. John Abraham, schop deze hoer het huis uit samjho!

 26. Nou zo is het leven nou van de meeste beroemdheden .. ze gaan eerst samen en weer uitelkaar en dan gaan ze maar verder met anderen tot ze de ware vinden of gewoon blijven daten.

  All just Talk of the town guys!

 27. Neeejj iik Wiill Niiej Dat se uiitelkaar gaan:( se Passen
  z0 g0ed Bij Elkaar A.u.b Blijf bijelkaar

  &&love You ( L )

  Chaboee

 28. ik week egt niet waarom bipasha niet meer met john wilt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Bipasha is helemaal geen hoer, bitch of wat dan ook 😐
  nu geeft iedereen de vrouw de schuld pfff
  denk je egt dat john braaf isj ofsjo!!!
  ik heb een aantal verhalen over em gehoord
  dat tie met andere meisje ging ensjoo!
  maar jaah het blijft de Media
  en die doet tgg alleen maar roddels!
  wij weten niet eens wat er egt
  tussen hun gebeurt is!!& ik hoop dat ze weer bijelkaar komen wnt 5/10 jaar isj niet niets!

  X. Andjanie

 30. ze passen echt super bij elkaar .
  Waaronm nou weer uit elkaar de vorige keer was het ook weer uit en nu weer aan Dit klopt niet hoor ik heb heb het van zee tv )
  En ze zegggen dat ze bipasha wat heeft saif allio khann aaaaaaaaaahhhh maar het is nog niet zeker hoor

 31. ik heb bips nooit gemogen die bruine slet en nu is het nog erger geworden, john veel succes verder!!!!

 32. jaah man die bips is echt een …….

  maar john kan veel mooier de meisje krijgen jah toch

  hij is echt mega knap

 33. John verdient veel en veel beter dan die bitch!! Heeft ze al zo lang met hem en gaat ze dan zeggen dat het heerlijk voelt om vrijgezel te zijn. zij verdient niet meer dan haar vinger!!

 34. ach jaa ht gaat niet altijd goed he?!
  maarjaa.. dat heb je wel in iedere relatie..
  maar een relatie heeft geen zin als je geen gevoelens meer v0or elkaar hebt? waarschijnlijk heeft John die nog v0or bipasha maar komt ie daar niet ver mee,, bij bipasha..

  peace!

 35. zo raar john abraham is zo mooi en bips zo lelijk ze kijkt trouwens scheel

  en mensen die erg vinden dat ik dit zeg DIT IS MIJN MENING

  laterzz

 36. OMG ik vindt het egt kk jammer john en bipasha passen egt bij elkaar ik wil niet dat ze uit elkaar gaan :'(
  egt jammer en john is heel knap maar bipasha ook dus daarom passen ze bij elkaar IELL IK HAAR DIE CRISTIANO RONALDO DIE KK HOMO HIJ MAG NAAR DE HEL MAN OF HIJ MOET EEN EIGEN CHICKIE ZOEKEN WANT BIPS IS VOOR JOHN GEMAAKT:p:'(

 37. NOu Het gaat hier om LOVE en niet om dat john abraham betere kan verdienen en bipasha basu weer niet.
  En ja Aan de ene kant Alsje niks meer voor elkaar voeld en nie elkaar vertrouwd en niks meer met elkaar wilt, ja is et beter datje gewoon uitelkaar gaat.EN IK VIND NIE DAT JOHN BETERE KAN VERDIENEN EN BIPASHA NIET JOHN IS WEL EEN LEKKERDING MAAR DAT BETEKNT NIE DAT BIPASHA NI BETERE KAN KRIJGEN ALSJE VAN ELKAAR HOUD DAN DENKJE NIE VAN OOH DIE GENE IS MOOIER DAN MIJ DUS IK NEEM NIKS MET HEM.

 38. he luister jullie allemaal jullie zijn zo dom denk je ze gaan na jullie reackties luisteren besteed liever jullie tijd aan iets anders zo leveloos zijn jullie hahahaha egt nerdtjes behalve mij jaan 😀 ahha en de RES LEVELOOS

 39. ik heb gehoord dat bipasha met dr ex dino telkens zat te ouhoere en nu opeens met saif ali khan.. arme john ze pastten onwijs mooi bij elkaar.. Maar klopt dat ???

 40. Nou, Nou, wat een gedoe allemaal, John verdiend beter, Jonh dit, John dat, is john nooit vreemd gegaan kom op mensen.
  Is John zo heilig heeft hij nooit wat gedaan, zodra een vrouw wat doet is zij gelijk slecht maar een man mag alles.
  Ik vind persoonlijk dat hun nog sreeds de beste koppel waren
  en misschien zijn ze nog steeds samen.

 41. Reena kan het wat rustiger heb jij met je eigen ogen gezien dat Bipasha een hoer is. Weet jij soms wat een hoer is als jij je geld er mee verdiend als een beroep,dus niet zomaar
  dingens zeggen het past helemaal niet.Trouwens is er iemand in de familie van jou dat met haar naar bed is geweest want jij schrijft zo bevestigend.

  Rahat

 42. Pretty, wat is nou een bruine slet over discriminatie gesproken…………..
  Hoe zou jij reageren als iemand tegen jou zou zeggen blanke slet, zou jij het leuk vinden en ik weet zeker jij hebt nog nooit met iemand gekust. Pretty the saint.

  Rahat

 43. Naamloos het naam zegt het al naamloos of verstandloos, als jij vindt dat Bips lelijk is en scheel kijk dan adviseer ik jou echt om toch een keertje naar Hansanders langs te gaan.

 44. Egtt jammer ik vond ze een mooie koppel. MAar het is beter dat ze uitelkaar gaan want dan hebben ze geen problemen meer. John zei al dat er eerder al wat problemen waren tussen die 2. dan is het beter zo wel jammer voor beide…

 45. Hey

  Het is toch erg dat Bips en John uitelkaar zijn het was best een goed koppel
  en ooit gehoord van het spreekwoord Liefde maakt blind
  dat gebeurde dus ook bij John iedereen vind bips lelijk maar hij vind haar dus mooi want 5\10 jr is niet niks
  en het gaat trouwens niet om de uiterlijk maar om de innerlijk
  en dat Bips het nou verknald om c. te gaan zoenen vind ik wel dom
  maar jah zoals meer mensen het al hebben gezegd john was ook niet heilig

  G.G

 46. john is te mooi van bibasha basu k vind dat ze niet bij erlkaar passen en k ben blij dat ze uit erlkaar zijn lol zij gaat bijna met iedereen die lelijkerd k haat haar haha maar jah ze weten wat ze doen he doei

 47. hey

  @adjanie

  je maakt ook goeie en leuke opmerkingen
  er zijn teminste nog mensen die het voor de vrouw nog een beetje opnemen

 48. Rahat,

  ik weet niet hoor maar er gaan geruchten rond dat Bips scheel kijkt dus je moet niet komen lullen
  misschien dat jij blind bent,want er staat heel duidelijk eronder DIT IS MIJN MENING
  hou gewoon je bek als je niet beter weet,
  idioot

  Neem het me niet kwalijk als ik te ver tegen die Rahat ben gegaan

 49. srk_lover

  je hebt helemaal gelijk die domme bips moet een nerd kiezen geen john!

 50. Naamloos of verstandloos,

  Wil je a.u.b. die mooie woorden voor je zelf houden je moet je zich schamen zo gelovig dat je bent, om iemand die je niet kent uitschelden. Blind , Bek, lullen wat een opvoeding van zoooo eeen gelooovig mens.

  Ik zal geen woorden vuil maken wiw jij ook mag zijn het gaat je goed. Ik zal nooit zulke ” mooie “woorden gebruiken wat jij hebt gebruikt.

  KHafiz,

  Rahat

 51. ik zou ook geen mooie woorden vuil maken
  als je me niet verstandloos had genoemd Jij zegt om iemand die je niet kent uitschelden nou wrm denk je dat ik zoo gelovig ben????????
  en ik schaam me zeker niet van wat ik tegen jou heb gezegd je moet eerst lezen voordat je een domme verstandloze rare gekke reactie plaats
  ik hoop dat het nu duidelijk is:S

  laterzz

 52. is beter dan hun uit elkaar zijn,
  want john kan een betere krijgen,
  bipasha gaat met iedereen ,net als een hoer

 53. hiii Boys en chicken wat zeggen jullie man ik vind C.Ronaldooooooooooo!!!!!!!1 Veeel beter dan diee John man tazzzz jammer hoesoo jammer maarja ik vind wil dat bipasha egt een hoer is man bichttttttttttttt maarja maak me niet uit ik vind C.ronaldoo wil ook beter is dan haar haha LOL:P

  XXX voor hem dat weten jullie wel zelFFff WeL

 54. ik vind het wel zielig voor john maar ik vind dat hij wel beter verdiend bipasha is gwn een bitch se gaat gwn vreemd ik hoop dat se er spijt van krijgt oki ciao ciao

 55. ik vind het wel erg want ze warren zo een mooie koppel dat zegt iedereen
  maar tog weet ik dat jhon een niewe vrouw krijgt
  100în mooie vrouw
  jhon is knap cool graaf sterk stoer mooi en ……
  hij heeft alles wat een man nodig heeft
  en hij is ook mooi bipasa is ook mooi maar tog zij heeft de relatie verbroken dus het is bipasa haar schuld zij gaat zomaar met ronalda hij is ook mooi maar tog jhon hij is tot nu toe de beste man vind ik

  groeten aan jhon,bipasa,kajol,hritrik,aiswarya,saif ali khan,srk,………………………….
  ik ken er veel wie met mij kontact wil blijven komt dan elke dag op deze site en ga elke dag op bollywwod chat daar heet ik fan jhon and hritrik oke daaag

 56. hahaa lekker belangrijk dat Bipasha niet meer met hem wilt.
  Er bestaan genoeg mooie meisjes en vooral voor John Abrahim.
  Als ik John was, zou ik haar nooit terug willen winnen want iemand die van je houd, zou nooit zoiets gedaan hebben. Het lijkt of ze vreemd is gegaan. Mensen moeten maar niet zo stoer lopen te doen als ze zien dat iemand van hen houd

 57. Ik vind het maar beter zo, john verdient beter en bipasha iemand van haar eigen soort 🙂 ik zeg niet dat ze een slet is ofsoo maar het is zoo irritant want iedereen vind haar een slet nu omdat iedereen weet dat ze vreemd is gegaan! Maar kijk om je heen!
  Hoeveel mensen gaan er vreemd?!
  Naaja……
  Ik ben benieuwd wie hun nwe LOVER wordt,
  En OMG, hoe kan die bipasha blij zijn dat ze eindelijk vrijgezel is!
  Dus als het an haar lag had ze het eerder uitgemaakt?!
  Maar john die hoeft egt geen liedesverdriet te hebben want er zijn zoveeeeeeel meisjes die helemaal weg van hem zijn! 🙂

 58. ik denk omdat john heeft gesien dat c.ronaldo met bipasha basu heeft gezoent volgens mij zijn ze omdat soort ding uit elkaar

 59. Eyzz spijtig voor john, maar ja hij kan elk meisje krijgen hij is ook een supper goed acteur en hoopelijk blijft hij ons verrasen me sgone filmen. en ik hoop da het niet uit is tussen hun alleeen door da kus van bipasha en cristiano, want ja spijtig dan voor bipasha da ze een geweldig iemand heeft verloren en een relatie van 10 jaar acher de rug heeft gelaten voor cristiano ronaldo een acteur die zeker niets wilt met bipasha hij kan andere en jongere meisjes krijge ! en op het einde wie heeft verlore volgens mij is bipasha zeker als ze john heeft verloren:s Ik denk nie da zij iemand zoals john gemakkelijk kan vinden mss wel maar zeker nie gemakkelijk !!! Veel succes voor john:d Hvj john !

 60. Bipasha verdiend John Abraham niet, zij is een ordinaire slet. Ze denkt dat ze mooi is en iedereen kan krijgen, met de leuke mannen gaat sleteren zoals met Saif Ali khan.
  John verdiend echt wat beters, dan die hoertje.

 61. je weet niet waarom het niet meer tussen hen kan gaan.
  zelf vind ik het wel jammer.
  en als bipasha echt iets gedaan heeft vind ik het echt vreselijk van haar. John is zo een lieve boyy ..
  en hy houdt van haar 😉 __
  &wrm zou je vreemdgaan als je al zo een lief vriendje hebt?

  maar ik hoop dat het alleen maar een gerucht is, en dat het niet waar is.
  hoop al1 maar mediatroep ..

  x. vínáaa !

 62. Mensen waar trappen jullie in! Wat de media zegt is maar roddels!
  Jullie weten niet eens of het idd klopt! en dan NOG ze zijn nu soieso bij elkaar! of het nou uit is geweest ofnie! They belong together!
  Het is niet eens zeker of Bipasha met Ronaldo gezoent heeft wie weet misschien is dat een kus op haar wang!

 63. en als het wel waar is wat de media zegt.
  soms hebben ze gelijk en soms niet maar die kus
  zag er echt uit.als ze toch niet uit elkaar zijn
  wens ik ze veel geluk.die kans is klein

 64. ik vind ook dat john beter verdient zoals priyanka chopra en john passen ook goed bij elkaar
  xxxxxxx lichelle
  john is de knapst bollywood acteur

 65. John verdient 10 keer beter dan haar wat denkt hij wel niet hij moet haar laten gaan en niet achter haar aanlopen. Als zij echt van hem hield zou ze niet met een ander zoenen heeksss!!!!

 66. Tsjonge,

  kent niemand hier leestekens, zoals; , . of caps lock uit ofzo?

  En over het bericht:

  lekker belangrijk.

 67. Tjongejonge, wat een niveau allemaal !
  Een beetje een late reactie, maar ik moet het toch even kwijt :
  Ten eerste : ga eerst jullie bronnen na eer je een oordeel velt.
  Als je de bewuste foto ziet dan zie je NIET dat Bipasha&Christiano met elkaar zoenen…het wordt allemaal gehyped door de media.
  Natuurlijk is het interessant om te suggereren dat Bipasha vreemd gaat. Maar ik denk niet dat ze zo dom is, als ze vreemd zou gaan, dat en public te doen.
  Ook kun je er ook even bij stilstaan,dat mocht ze ooit vreemd willen gaan,dat onze lieve John het ook niet zo nauw heeft genomen met hun relatie misschien,en waarschijnlijk ook buiten de deur eet,if you know what I mean ? Ik bedoel, die jongen is fuckin’ knap en ik geloof best dat er vrouwen zijn die zich maar al te graag aanbieden.
  Maar hey,wie ben ik….ik ben er niet bij als ze lopen te krikken. M.a.w.: We weten niet het fijne ervan, we zijn er niet bij.
  Dus waarom al die haat jegens hen ?? Het is HUN leven, ze hebben het er moeilijk genoeg mee met al die roddels te moeten leven…
  En Hindoestanen die kunnen er wat van, roddelen.
  Dus mensen kom op, chill’….laat ze lekker met rust en geniet maar van hun mooie films; because they’re working their ass off making sweet movies for us , ‘normal’ people…
  Ok mensen, so , make love not war ! Peace.

 68. niet normaaaaal bibashu kan niet anders (mooi) krijgen dan john abrham en hij haar ook niet IK HOOP DAT HET NOG WAT WORD

 69. Ik vind het wel jammer dat ze uit elkaar zijn, maar ik hoor zoveel shit in de media enzo! dus ik weet niet of het wel echt waar is :S

  De ene zegt dat Bipasha vreemd is gegaan. En de ander zegt ook dat John vreemd ging! d

  ik snap het allemaal niet meer

  maar we horen het nog wel van de media enzo!

  laten we lekker genieten van hun films, Ik vind John echt een goeie acteur hij is een van me favoriete hij speelt altijd in goeie films:D
  daar geniet ik van, dat zijn dan films. Maar andere acteurs ook hoor
  maar met hem is het echt leuk:D

  mijn droom is ook om acteur te worden, maar ik woon in Nederland maar ben geboren in India

  ik ben nog heel jong en ik wil het heel graag! maar ik heb gehoord dat je je via een castingburo in India kan inschrijven en dan audities kan doen voor een film, opzich best veel gedoe
  maare ik wil het heel graag!!! en ik hoop dat het gewoon gaat lukken

  weet iiemand er meer van hoe het allemaal in ze werk gaat!

  laters! Groetjes Akash

 70. akash,ik weet niet hoe oud je bent maar zou je ouder dan 18 jr zijn of 21 jr dan zou ik als jou was het als de donder proberen, zou je via internet achter (betrouware) casting bureaus kunnen komen?of zou je achter een betrouware filmstudio in india kunnen komen? dan kun je die eventueel benaderen, wat misschien wel helpt is goede fotos van je laten maken,je kan ook als je goed uitziet naar een modellen bureau kunnen gaan met de vraag of ze wat in je zien,zo ja dan zou het kunnen dat iemand van de filmwereld jou fotos ziet, zou je het durven? zo ja, dan veel suces.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.