Bachchan weigert rol vanwege verzoek via e-mail

Bolywood: Bachchan weigert rol vanwege verzoek via e-mailActeur Amitabh Bachchan heeft een rol in een film van de Britse filmregisseur Ridley Scott afgewezen, omdat de Bollywood superster de rol alleen per e-mail werd aangeboden. Bachchan is gevraagd om naast Russell Crowe en Leonardo DiCaprio te spelen in de film ‘Body of Lies’ die in 2008 uitkomt. De 64-jarige acteur zegt de rol alleen te overwegen als hij een vergadering kan hebben met (een lid van) het productieteam.

Amitabh: “de e-mail voor deze aanbieding kwam vanuit het kantoor van de Indiase regisseur Mira Nair. Maar iemand uit het team van Ridley Scott zelf moet naar me komen en me het verhaal vertellen. Een aanbieding van een derde, enkel via e-mail, is niet genoeg. Bovendien willen zij in september 2007 starten met de opnames. Het is voor mij onmogelijk om mijn lopende verplichtingen achter te laten en weg te gaan om deze film te doen”.

Bachchan heeft wel om het manuscript gevraagd. Hij heeft op dit ogenblik geen idee over zijn rol in de film en wil eerst de details weten voordat hij überhaupt ja zegt tegen Ridley Scott.

51 REACTIES

 1. Lijkt me inderdaad niet meer dan beleeft om persoonlijk contact te hebben met een acteur/actrice als je deze graag wilt hebben voor een rol in je film!

 2. Groot gelijk!! BB

  Via e mail?? DUHHH!!!

  Zo verstandig is die B Bachchan hé!! Ik zou dat ook doen zenne!

  BB is wel een groot ster hé je ga hem tog geen rol aanbieden via e mail!!?? hahahah wel grappig!!

  Ik hoop dat hij JA gaat zeggen tzal bangelijk zijn!

  Go Bachchanji!

  xx

 3. jemig!!!
  nu doet hij wel heel erg kapsonus!
  hij denkt zeker dat hij beter is dan de hollywood sterren!
  tssss

 4. eeej srk lover
  Hij is veel beter dan de Hollywood acteurs. Je moet je schamen dat je dat zegt vooral omdat je van Sharhrukh een fan bent. Dat ben ik namelijk ook.

  Hij heeft groot gelijk. Hij moet eerst de mensen zien voordat hij antwoord geeft. Zelfs een dombo weigert dit!!!!!

  groetjes

 5. heel verstandig van hem. Als iemand je over zoiets via e-mail vraagt, dan kan het nooit goed zijn. Altijd persoonlijk zulke dingen doen.

 6. srk lover
  10 Jul 2007 om 9:17 am
  jemig!!!
  nu doet hij wel heel erg kapsonus!
  hij denkt zeker dat hij beter is dan de hollywood sterren!
  tssss

  hij is ook betre dan meeste hollywodd sterren !!!!!!!
  DUS NIX TSSSSSSSSSSSSSSSSSS

 7. Goed gehandeld die Bachchan .. wat denken ze nou dat Big B een puppet is en je hem kan laten dansen hoe je het hebben wilt?? .. neen absoluut niet! Hij is een mega ster en een beetje respect is niet veel gevraagd he!

  Het was zeker niet respectvol om een emial te sturen en niet persoonlijk langs te komen hiervoor.

  Dus Big B heeft goed gehandeld. Eindedlijk iemand met verstand die niet allen denkt aan Hollywood en roem en ook aan zijn zelfrespect wat aandacht geeft en dit heeft absoluut niks te maken met kapsones zoals er hierboven wordt vermeld … gebruik eens je stel hersenen!

  Long Live Big B!

 8. Toevoeging:

  Het is tenstlotte zijn volste recht om iets te weigeren waar hij weinig of niks over weet. een acteur hoort eerst over het script en rol te weten voordat hij /zij ja kan zeggen en als hij /zij geen ruimte heeft oftewel volgeboekt staat met andere plannen en filmopnames kan hij het zeker weigeren wat is er dan mis mee?
  zoals hij aangeef ” Het is voor mij onmogelijk om mijn lopende verplichtingen achter te laten en weg te gaan om deze film te doen”.
  Hij moet toch eerst weten wat hij allemaal moet doen en alle details weten etc. voordat hij ja zegt. Zo is het toch over het algemeen bekend. Hij heeft trouwens wel naar het manuscript gevraagd dus das tenminste geen directe weigering alleen jammer dat het niet zo behoorlijk/onrespectvol aan hem werd gevraagd.
  hopelijk dat velen van jullie dit wel vatten voordat jullie wat uitkraaien zonder effe helder na te denken.
  En het is zeker netjes als de Rideley team hem persoonlijk aanpsreekt en niet via een ander derde persoon, want Ridley maakt de film en geen Mira Nair toch! Waarom moet het dan via het kantoor van Mira Niar komen?

 9. Sommige worden gelijk kwaad dat hij niet persoonlijk benaderd is etc etc. En vinden hem beter dan hollywood sterren. Maar wees nou eens eerlijk, als hij beter was dan die andere sterren, dan zou hij toch niet via mail benaderd zijn? Dit haat ik echt van ons hindoestanen, wij kunnen nooit objectief zijn tegenover onze eigen cultuur. We schreeuwen altijd dat onze film ind. de grootste is met 1000 films per jaar, klopt ja, maar we weten ook allemaal hoeveel van die 1000 waard is om te kijken. Het gaat om kwaliteit niet om kwantiteit. We moete echt wakker worden op dat gebied.

 10. ik vind dat die goed heeft gedaan dat die geweigerd heeft via een email hahaahah had die te druk om zelf komen vrage lol

  sofula

 11. SRKlover ga lekker een eindje fietsen!!! jalous dat ze srk niet vragen voor hollywood??? AMITJI heeft helemaal gelijk, dat soort acties neem je niet serieus dus weigeren die handel. En als er iemand is die geen kapsones heeft dan is het mijn oude lekkertje wel.Die SRK heeft pas een ego zo groot als zn neus. word maar lekker gek, spring maar lekker hoog en laag, BIG B de beste voor altijd en altijd en altijd.

  AMITJI aap sabse best actor hain aur main tumse bohot bohot bohot pyaar karte hoon!!!!!!

 12. Goedemorgen,

  SRK LOVER, Bib B heeft gelijk en dom is hij niet.Die engelsen denken nog steeds dat wij hu knecht zijn no way.
  BIG B wij staan achter u heel goed gehandeld.

  Big B hamara dua aab ke saath he.

  Khafiz.

  Rahat

 13. Katrina, ik dacht na al die commentaar van jou jij kan heel goed denken maar nu blijkt het toch niet zo. Als jij (Katrina) via E-Mail wordt benaderd zou jij dat gelijk ja hebben gezegd,jij weet toch niet wat voor rol jij moet doen. Dus verplaats je zelf in BB en niet gelijk zeggen dat hij dom is.

  MVG

  Rahat

 14. Goa girl,

  Niet zo negatief jij mag ook wat weigeren omdat een engelse film is moet je gelijk JA zeggen?

  mvg

  Rahat

 15. Fritie,

  Big B en kapsones no way, toen hij in Deewar had gespeeld een wereld hit was het toen. Had Hollywood hem gevraagd een film samen met hem te maken had hij geweigerd. Dus het gaat niet om kapsones en ook niet om geld.

  MVG

  Rahat

 16. Goedemorgen Anchu,

  Eindelijk iemand die goed kan denken en een verstandig persoon.Jij hebt echt gelijk en heel goed geformuleerd.
  Want als er een ander Bollywood star was gevraagd zou hij of zij gelijk ja hebben gezegd voor geld, maar zo is onze Big B niet hij hapt niet gelijk.
  Zo zie je maar onze Big B is proud of his self.En wij leven met je mee.

  MVG

  Rahat

 17. Nogmaals heel tof van je Anchu, ga zo door geef hun van katoen.
  Anchu jij bent heel goed en ook heel geod bezig.

  MVG

  Rahat

 18. Goedemorgen,

  BachanLover,

  Heel goed man jij hebt echt gelijk en heel tof gezegd.
  Ik ben heel erg blij dat jij die SRKLover op zijn plaats hebt gezet.

  Heel goed

  MVG

  Rahat

 19. Jaa BB goed gedaan wie gaat nou een e-mail sturen om te vragen dat is toch ook dom???

 20. hey rahat,

  thanks voor je reactie. en by the way ik ben een dame en een marokkaanse ook nog, maar alsnog bedankt. en nogmaals BIG B rocks!!!!!!

 21. kunnen marokanen hindi praten??
  ik bedoel degenen die naar bollywoodfilms kijken?
  nou ja ik was er gewoon nieusgierig om….

 22. Goedemorgen,

  BACHCHANLOVER,heel goed man betekend in het algemeen goed.
  En het was ook goed bedoeld. En nog een ding waarom zeg je dat een dame en een marokkaanse nog.. niet zoiets zeggen want mijn beste vrienden en collega’s zijn marokkanen ik ben zelfs opgegroeid met hun. Verder moet jij blij zijn wat je bent. Ik weet heel zeker dat je ook heel lief bent,en pas
  goed op je zelf.

  mvg

  Rahat

 23. Ik wist niet dat marokanen hindoestaanse filmen ook leuk vonden. Ik ben met filmen van shahrukh khan opgegroeid

 24. En mijn vader is met filmen van amitab bachan opgegroeid dus ik ken die mensen vanaf dat ik ben geboren haha

 25. hey rahat ik bedoelde er niks mee, ik ben blij dat ik marokkaanse ben, dus zo moest je t niet opvatten. Thanks jij ben ook lief;) liefs

 26. hey afghangirl,

  ik heb een beetje hindi van de films geleerd, en mijn zus spreekt wel vloeiend hindi dus ja, we kunnen t wel. groetjes

 27. Rahat&bachchanLOVER

  jullie moeten jullie bekken houden!
  mongole!
  ik vind dat amitabh steeds meer kapsonus krijgt en denkt dat hij heel wat is! maar dat is niet zo!
  ene dat jullie over srk beginnen vind ik heel laag!

 28. @filmi

  waarom zou ik me schamen? misschien vind iemand amitabh niet leuk maar srk wel!

 29. egt man,, hy hoeft ni sow erg te doen.. okey misgien niet zow beleefd maar hy moet bly zyn dat hy di rol krygt.. ick ben geen grote fan van um,, geef mij maar srk 😀 mar als hy zelf niejt wilt ,, jah okey,, dalyk geven ze di rol aan dharmendra ofsow.. en dn heeft ie lekker pech 😛

 30. Over kapsonens gesproken: uit dit artikel kan ik nergens halen dat Big B een kapsones mens is.
  Hij is eerder gul en houdt zich klein en bescheiden. Just Down to earth en daar ben ik juist trots op en niet op anderen die lopen te zeggen: jeah im the king or this or that! Allemaal bullshit!
  Nooit heb je Amitabh Bachchan horen zeggen;”im the king or im the legend” NOOIT!

  voor de geinteresseerden lees eens Artikel:

  Amitabh Bachchan to pay for girl’s heart surgery
  Fri Jul 13, 2007 8:09 PM IST

  MUMBAI (Reuters Life!) – Bollywood icon Amitabh Bachchan has come to
  the aid of a young girl with a life-threatening heart ailment,
  promising to pay for the expensive treatment her poor family cannot
  afford.

  Bachchan, 64, offered his help after private television channel Aaj
  Tak broadcast an appeal for Mita Mondal, a young girl from Kolkata
  who needs complicated surgery to correct a heart condition.

  The actor called up the station and said he would be happy to
  contribute the entire treatment cost of 250,000 rupees, a small
  fortune for most families in India.

  “Tell me your address and I will arrange for the cheque to be sent
  right away,” Bachchan told Mondal’s family as they sat in the TV
  studio listening to their benefactor and thanking him.

  The ailing girl was seen giggling in her mother’s lap. The girl’s
  age was not given.

  “I pray that after the treatment she will be completely healthy,” he
  said.

  Minutes after Bachchan offered his help, a spokesman at a leading
  hospital in Mumbai called the channel and offered to help Mondal.

  “We are fortunate. We hope my daughter will come out as sprightly
  after the operation,” Debu Mondal, the girl’s father, said.

  Dus dit is Amitabh Bachchan. Weer eens een goeie daad! thumbup!

 31. srk lover wat jij vind moet je naar de politie brengen. amitabh bachchan is de bescheidenheid het zelve, srk gaat steeds meer van zichzelf denken, niet alleen mijn mening maar zeker ook een feit. maar deze discussie kan nog heel lang doorgaan, ik verlaag me niet MEER tot dat nivo, bachchan de beste KLAAR!!!!!

 32. Big b je het het gewoon goed gedaan. Bachchanlover je hebt gelijk bachchan is de beste door hem is bollywood bekend geworden! heel veel kennen hem en als ik hun naar SRK vraag zeggen ze wie???Dus Big B heeft bollywood populair gemaakt!!!!!!!

 33. Waarom moet hij blij zijn met die rol? Alleen omdat Hollywood het aanbied? Dat hoeft niet hoor.

  Hij weet tenminste nog hoe het moet om met klasse en elegantie door het leven te gaan. Zou mischien wel een goede kans zijn als je de casting crew bekijkt, maar wie weet wat voor rol die zou krijgen.

  Ik vind wel dat hij goed heeft gehandeld en niet zo gierig hoeft te zijn om in alles te happen.

 34. Anchu

  maak je nie druk je hebt gelijk! Iedereen denkt dat hij het goed heeft gedaan!!

  Dus let maar niet op die reacties want das crap!

  xx

 35. Goedemorgen,

  SRKLOVER, ik heb commentaar gegeven op wat jij schreef dat is toch niks mee. Iederen mag zijn of haar commentaar geven op een normale manier. Jij vindt BB kapsones ik niet, wat is dan het probleem. En trouwens wat bedoeld je er mee jullie moeten jullie bekken dicht houden, voor de goede verstandhouding bekken bestaat niet en wat betreft mongole is dat het land Mongolie of een mongool want mongole bestaat niet. En denk jij srklover dat ik jou gaat uitschelden nee hoor, want jij bent een heel lief en aardig persoon. Van mijn ouders heb ik goede opvoeding gehad en zo wil ik het houden. Alle goeds wat jij mij wenst, wenst ik jou ook.

  Sukriya Allahhafiez.

 36. Goedemorgen,

  Bachanlover heel goed geef de SRKLOVER van katoen.
  Heel goed, en bedankt voor de uitleg.

  Rahat

 37. Goedemorgen,

  Anchu zal ik je wat aanraden, omdat jij zo goed en met de beste verstand alles bekijkt en zo mooi schrijft raad ik jou aan om carriere te maken voor het journalist.
  Jij bent gewoon de best.

  Rahat

 38. hahaha heel erg bedankt Rahat voor je wijze raad.
  Ik zit trouwens wel in die branche. Alleen zal ik je niet verklappen wie of wat ik ben.

  gr,

  Anchu

 39. Rahat

  jij verteld alles nu wel aardig, maar je vorige commentaar vond ik niet zo. daarom schold ik jullie uit. je moedigt iedereen toe om mij uit te schelden. dat vind ik dom alleen omdat ik amitabh kapsonus vind.
  en wat bedoel je met: de engelse denken nogsteeds dat we hun slaven zijn?

  ik ben geen hindoestaan maar een afghaan.
  en sorry voor het uitschelden, blijkbaar voelt iedereen zich aangesproken als ik iets negatiefs zeg over amitabh.

 40. SRK Lover,

  Ik, Rahat zou nooit in mijn stoutse dromen iemand aanmoedigen om een ander uit telaten schelden nooit. Ik ben verstandig genoeg en heel goed opgevoed. Ik heb nog nooit iemand op deze site uitgescholden en in mijn prive leven ook niet, en wat betreft aardig zijn ben ik altijd geweest.
  Ik heb niks tegen jou eerlijk waar, maar als iem. iets over de Kans’s zegt begin jij gelijk met bedreigde taal te spreken dat heb ik vaker gelezen ( misschien bedoeld jij niet zo dus hou mij ten goede ).
  Met de zin dat de engelsen denken dat wij nog steeds hun slaven zijn, Bedoel ik hiermee dat de engelsen doen alsof hun nog steeds de baas zijn van de Indier’s als hun wat zeggen moeten wij als onderdaan gelijk doen.

  Trouwens srk lover waaro zou ik iets negatief over een star zeggen als ik iets niet weet, zo ben ik niet.

  En ik hoop dat wij heel goede maatjes worden. No heat feelings.

  De beste aan jou,

  mvg

  Rahat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.